Πασχαλάκης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

bet365

Εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του ΠΑΣ επί της Οντ ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που δήλωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κάνουν αυτά που θα τους πει ο Πετράκης δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είχαμε πει όλοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, γιατί το χρονικό περιθώριο ήταν μικρό και πριν το παιχνίδι λέγαμε πως δεν μας έφτανε. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλα τα παιδιά. Δουλέψαμε πάρα πολύ, σαν οικογένεια και αυτό μετράει».

Για τον τραυματισμό του Περιστερίδη: «Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Πολλά περαστικά στον Περιστερίδη, γιατί ξέρω πως είναι όταν τραυματίζεσαι όταν έχεις παλέψει για κάτι. Από την πλευρά μου και οι συμπαίκτες μου προσπαθούμε όσοι παίζουν και όσοι δεν παίζουν να έχουμε καλή σχέση. Αξίζει αυτή τη νίκη να την αφιερώσουμε στον Περιστερίδη, γιατί έχει δώσει πολλά στην ομάδα».

Για την ατμόσφαιρα: «Ήταν μαγικά. Από χτες το βράδυ έχει γίνει χαμός στην πόλη. Είναι μια γιορτή για την πόλη. Ήταν ο 12ος παίκτης, μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Μας βοήθησε σημαντικά για να καταφέρουμε, ότι καταφέραμε. Ήταν υπέροχος».

Για την ρεβάνς: «Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, να είμαστε πειθαρχημένοι να ακολουθούμε τις οδηγίες, αν κάνουμε το παιχνίδι που κάναμε σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αλλά βάση όσων έχουν γίνει η Οντ έχει ένα προβάδισμα στην έδρα της και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, πρέπει να πάμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και με πίστη και θετική ενέργεια, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα