Μιχαήλ: «Σοβαροί και στη Νορβηγία»

Gazzetta team
Μιχαήλ: «Σοβαροί και στη Νορβηγία»

bet365

Ο Αλέξης Μιχαήλ πέτυχε το πρώτο ευρωπαϊκό τέρμα του ΠΑΣ Γιάννινα και μετά το τέλος δήλωσε πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή, ενώ τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να εμφανιστεί το ίδιο σοβαρή και στη Νορβηγία.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Νova:

«Το σημερινό παιχνίδι θα μείνει χαραγμένο για πολλά χρόνια στην μνήμη μου. Τυχερός που σημείωσα το πρώτο γκολ, έχουμε ένα προβάδισμα, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να δούμε τι θα γίνει».

Για το πόσο δύσκολο ήταν: «Δεν έχουμε συμπληρώσει ούτε μήνα προετοιμασίας. Παίξαμε 1 φιλικό, ουσιαστικά αυτό ήταν το δεύτερο 90λεπτο, η Οντ έχει ρυθμό, παιχνίδια στα πόδια της, αλλά καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, κρατήσαμε το μηδέν, πήραμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο αν δεν κρατήσουμε τα μυαλά στο κεφάλι μας, αν δεν δουλέψουμε σκληρά, δεν θα είναι τόσο αισιόδοξο στη ρεβάνς».

Για τους παίκτες που έχει βγάλει η ομάδα: «Έχει καταφέρει να βγάλει πολλούς παίχτες, γίνεται μια ανανέωση φέτος, χρειάζεται υπομονή και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να μείνει ο ΠΑΣ σε αυτή τη θέση».

Για τα συναισθήματά του: «Η χαρά είναι μεγάλη, από εκεί και πέρα κρατάμε μια επιφύλαξη, η Οντ είναι μια καλή ομάδα, το έχει δείξει στο πρωτάθλημα, σκοράρει αρκετά. Να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να καταφέρουμε να κρατήσουμε το προβάδισμα εκεί ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον κόσμο: «Ποιος δεν θέλει μια τέτοια ατμόσφαιρα. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, υπήρχαν σημεία που τα πόδια μας ήταν βαριά, μας έδινε ώθηση, το χρειαζόμασταν και τον χρειαζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια. Εύχομαι να έχουμε τον κόσμο όλη τη χρονιά δίπλα μας».

Για το γκολ που σημείωσε: «Σκέφτηκα πως είναι το πρώτο γκολ του ΠΑΣ στην Ευρώπη, ότι προηγηθήκαμε και το αφιερώνω σε δύο μαμάδες, την δική μου και εκείνη των παιδιών μου».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα