«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλους σας»

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλους σας»

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλους σας»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια συγκέντρωσε τους παίκτες του και τους μίλησε με αφορμή την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση τους στη σκληρή δουλειά και ζητώντας τους παράλληλα να ξεκουραστούν στην Αθήνα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Κίελτσε της Πολωνίας και ο Κετσπάγια έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από όσα είδε, όπως είπε στην ομιλία του προς τους παίκτες του.

«Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλη την παρουσία μας εδώ, τόσο σε ό,τι αφορά το επίπεδο της δουλειάς που κάναμε όσο και για τον βαθμό ανταπόκρισης που είχατε εσείς σε αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για όσα είδα εδώ και αυτό δεν αφορά μόνο το κομμάτι της δουλειάς αλλά και το κλίμα έξω από το γήπεδο. Δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα σε ένα διάστημα 17 ημερών και είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Ενα πολύ δυνατό σημείο μας είναι το κλίμα στην ομάδα και πρέπει να το προστατεύσουμε αυτό. Τώρα θα γυρίσουμε στην Αθήνα, θα έχετε τις μέρες σας για να ξεκουραστείτε, θέλω πραγματικά να ξεκουραστείτε, να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό στόχο για την ομάδα και γενικά την ΑΕΚ. Επιστρέφουμε στην Ευρώπη. Πρέπει να τα πάμε καλά στην Ευρώπη, είναι ένας από τους στόχους μας», είπε μεταξύ άλλων ο Κετσπάγια, ο οποίος κέρδισε με την συμπεριφορά του -και με τον τρόπο που τους προσεγγίζει- τους Κιτρινόμαυρους σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Best of internet