«Παρών» και ο Μακ (pics & vids)

«Παρών» και ο Μακ (pics & vids)

«Παρών» και ο Μακ (pics & vids)

bet365

O Ρόμπερτ Μακ συμμετείχε σ’ ολόκληρη την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (14/7) στο Sports Park του Οστερμπεκ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αν και έδειχνε να ξέρει πότε θα πρέπει να σταματήσει, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής, για να μην πάθει κάποια ζημιά.

Το θετικό για τον Ίβιτς είναι ότι μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπολογίζει και στη δική του βοήθεια, ενόψει των αγώνων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως και στην παρουσία του Χοσέ Κάνιας, ο οποίος συμμετείχε κανονικά και στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Ρυθμούς ανεβάζει και ο Ντιέγκο Μπίεσεσβαρ, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Κρέσπο ένιωσε ενοχλήσεις στον αυχένα και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.

Πάντως, ούτε το απόγευμα της Πέμπτης (14/7) είδαμε στο γήπεδο τον Ζέλικο Μπρκιτς. Με το θερμόμετρο να δείχνει 16 βαθμούς Κελσίου την ώρα της προπόνησης, αποφασίστηκε να παραμείνει στο ξενοδοχείο και να αναρρώσει πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπωρεί εδώ και 24 ώρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα