Ραντεβού για Κάτσε στην Ολλανδία

Ραντεβού για Κάτσε στην Ολλανδία

Ραντεβού για Κάτσε στην Ολλανδία

Εκτός από τον Ρόμπερτ Μακ, ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός και στο θέμα της παραχώρησης του Εργκίς Κάτσε. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η… παρέλαση των μάνατζερ παικτών από το De Bildeberg, τη «βάση» του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, συνεχίστηκε και την Πέμπτη, με πολλά και διαδοχικά ραντεβού του Λούμπος Μίχελ με ατζέντηδες ποδοσφαιριστών.

Μετά τον μάνατζερ του Μακ, Γιόζεφ Βένγκλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Εργκίς Κάτσε, Νίκο Καγιούλη, στο ξενοδοχείο της ασπρόμαυρης αποστολής.

Πρόταση πώλησης του Αλβανού μέσου δεν έχει φτάσει, παρά τα διάφορα σενάρια και τις φήμες, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ούτε προέκυψε κάτι μετά το ραντεβού στο Οστερμπεκ.

Αυτό που ξέρει ο μάνατζερ του Κάτσε είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του πελάτη του. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάτι χειροπιαστό, ούτε η πλευρά του «Δικεφάλου» είναι διατεθειμένη τη δεδομένη χρονική στιγμή να μιλήσει για πιθανή ανανέωση του συμβολαίου με τον 23χρονο μέσο, που παραμένει στη Θεσσαλονίκη και περιμένει να επιστρέψει η αποστολή της ομάδας για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Best of internet