Μεταγραφές τέλος! Εκτός κι αν...

Μεταγραφές τέλος! Εκτός κι αν...

Το είπε ο Βλάνταν Ίβιτς, μετά το φιλικό με την Στεάουα, το επανέλαβε και ο Λούμπος Μίχελ μιλώντας προς την ομάδα στην Ολλανδία. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Μεταγραφές τέλος! Εκτός κι αν...

Η κουβέντα για μεταγραφές και ενίσχυση της ομάδας του ΠΑΟΚ "φούντωσε" μετά την ήττα με 4-3 από την Στεάουα Βουκουρεστίου. Έτσι, είναι ο κόσμος, έτσι είναι και τα media. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, βάζει τέλεια και παύλα στο θέμα των μεταγραφών, εκτός κι αν όπως λένε "στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου βρεθεί κάτι εξαιρετικό ή προκύψει κάποια ανάγκη για την ομάδα".

Ο Λούμπος Μίχελ, που απο την Τετάρτη βρίσκεται στο Οστερμπεκ, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας επανέλαβε την απόφαση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να πορευτούν το προσεχές διάστημα με το υπάρχον ρόστερ από το οποίο θα υπάρξουν αφαιρέσεις και όχι προσθέσεις...

"Έχουμε πέντε στόπερ"

Το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα ήρθε εκ νέου στην επικαιρότητα, αλλά στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι όσο ο Μπεκάλι επιμένει να ζητάει "τον ουρανό με τα άστρα", τόσο δεν υπάρχει λόγος ο ΠΑΟΚ να επιμένει για την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο Λούμπος Μίχελ ενημερώθηκε για τη μείωση των οικονομικών απαιτήσεων της Στεάουα, αλλά επιμένει να θεωρεί "ακριβή μεταγραφή" την περίπτωση του Βαρέλα. Κι όπως τονίζουν "στην ομάδα αυτή την στιγμή υπάρχουν πέντε στόπερ...".

"Ουδέν σχόλιο για Μακ"

Στο ξενοδοχείο της αποστολής του ΠΑΟΚ συνεχίζεται η... παρέλαση των μάνατζερ. Τελευταία άφιξη αυτή του εκπροσώπου του Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης μίλησε τόσο με τον Μίχελ, όσο και με τον Ίβιτς. Ο κ. Βένγκλος δε θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο γύρω από την υπόθεση της μεταγραφής του συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ επιμένουν να θεωρούν κατώτερες της αξίας του Μακ τις οποίες προτάσεις έχουν, επίσημα ή ανεπίσημα, στα χέρια τους, ενώ από τα όσα προκύπτουν τις τελευταίες ημέρες, ούτε ο Μακ φαίνεται να ικανοποιείται από αυτές τις προτάσεις.

Best of internet