«Θα ‘μαι πάντα εδώ»

«Θα ‘μαι πάντα εδώ»

Απίστευτη κίνηση από την Original 21 η οποία ζήτησε και πέτυχε σε συνεργασία με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ την έκδοση κάρτας φίλου ΑΕΚ με μόλις 10 ευρώ για την ενίσχυση της Ερασιτεχνικής. 

«Θα ‘μαι πάντα εδώ»

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Διαπιστώνοντας τα τεράστια οικονομικά (και όχι μόνο) προβλήματα της ερασιτεχνικής, δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το αυτονόητο για την ORIGINAL21… Να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την Α.Ε.Κ. Προτιμήσαμε λοιπόν, από το να καθόμαστε σε μια παραλία να κρίνουμε και να κατακρίνουμε τους πάντες, να προτείνουμε στην ΠΑΕ και ΚΑΕ Α.Ε.Κ., μια οικονομική ενίσχυση προς την Ερασιτεχνική μέσω των διαρκείας, αλλά και των απλών εισιτηρίων, που θα δίνουν κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόταση που έγινε δεχτή! 

Ενημερώνουμε πως όποιος φίλος της Α.Ε.Κ. πάρει το διαρκείας του από οποιοδήποτε κλαμπ της ORIGINAL21 στην Ελλάδα, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η καταβολή 10 ευρώ, για την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ Α.Ε.Κ. προς ενίσχυση της ΜΑΝΑΣ Α.Ε.Κ.. Επίσης, με την αγορά έστω και ενός απλού εισιτηρίου για οποιονδήποτε αγώνα (για μία μόνο φορά) θα χρειαστεί η καταβολή του ποσού των 10 ευρώ για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ Α.Ε.Κ. 
Από εκεί και πέρα, όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να συνεισφέρει επιπλέον ή ανεξάρτητα από τα εισιτήρια, έχει τη δυνατότητα να βρει και να πάρει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ Α.Ε.Κ. σε οποιοδήποτε από τα 67 κλαμπ της ORIGINAL21 ανά την Ελλάδα.

Τονίζουμε πως για τον απλό φίλο της ΑΕΚ που θα προμηθευτεί τα εισιτήρια του από τα γραφεία της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ, η καταβολή των 10 ευρώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. 
Επειδή σκοπός της κίνησης αυτής είναι η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., έτσι όπως αρμόζει στο Όνομα και την Ιστορία της και όχι έτσι όπως λειτουργεί αυτήν τη στιγμή σαν ένα σωματείο γειτονίας, ΚΑΛΟΥΜΕ όλον τον κόσμο να καταβάλει το ποσό με την αγνότητα και την ανιδιοτελή αγάπη που τον χαρακτηρίζει. Η δύναμη της ΑΕΚ από τότε που ιδρύθηκε είναι ο ίδιος ο Λαός της. 

Τιμές Διαρκείας από τα 67 κλαμπ της ORIGINAL21: 
Ποδόσφαιρο: τιμή 110€ (θύρα 1-35)
Μπάσκετ: τιμή 110€
Για το μπάσκετ και μόνο, για τους φίλους της επαρχίας η τιμή 
είναι 60€
*Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται και το κόστος αγάπης της ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ Α.Ε.Κ. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6987188095 και 6946102270

Όλοι διαρκείας για να επιστρέψει η ΑΕΚ στη φυσική της θέση, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ και ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! 

Υ.Γ.: Φαίη Κουνάδη, Γιάννη Αρβανίτη, Στέλιο Αλεπουδέα, Χριστόφορε Μπακαούκα, σας ευχαριστούμε πολύ! Σε δύσκολες εποχές κάνατε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια. Αυτό δε μπορεί να το αλλάξει κανείς και τίποτα!

Best of internet