Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ! (pic+vids)

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ! (pic+vids)

Γιώργος Τσακίρης
Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ! (pic+vids)

bet365

Ολοκληρώθηκε σε επίπεδο προπονήσεων το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Κιτρινόμαυρων στο Κιέλτσε, το απόγευμα το φιλικό με την Πογκόν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Φτάσαμε στο φινάλε... Έπειτα από 17 ημέρες σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας της ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους, σήμερα το πρωί έγινε η τελευταία προπόνηση εδώ στο Κιέλτσε της Πολωνίας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δούλεψαν σε πιο χαλαρό τέμπο στη φυσική κατάσταση και στο πρεσινγκ και την κυκλοφορία της μπάλας λόγω της απογευματινής φιλικής (επίσης τελευταία) αναμέτρησης με αντίπαλο την Πογκόν (στις 18:00 Ελλάδας, Nova και ΕΡΤ 2).

Παρόντες στην προπόνηση οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Άλεξ ντε Μπαρτόλο και όπως κάθε μέρα ο Βασίλης Δημητριάδης. Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Δημήτρης Ανάκογλου λόγω της σύσπασης στον αριστερό τετρακέφαλο και αναμένεται να είναι έτοιμος για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων σε δύο μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα