Ώρα... εκκαθάρισης στην ΑΕΚ

Ώρα... εκκαθάρισης στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Ώρα... εκκαθάρισης στην ΑΕΚ

bet365

Από κόσκινο αναμένεται να περάσει το ρόστερ ο Κετσπάγια, που πλέον έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Με τον Τιμούρ Κετσπάγια να έχει πλέον μία αρκετά καλή εικόνα για το ρόστερ της ΑΕΚ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι αποχωρήσεις. Ο τεχνικός της Ένωσης, άλλωστε, δεν έχει κρύψει ότι θέλει να δουλέψει με 22 παίκτες και 3 ακόμα τερματοφύλακες. Και με δεδομένη την προσθήκη τριών, τουλάχιστον ποδοσφαιριστών (στόπερ, εξτρέμ και φορ), αναμένεται να γίνει ξεσκαρτάρισμα.

Σίγουρα, λοιπόν, ένας εκ των Βούρα και Ντούνη θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ σύμφωνα με την «LiveSport», δύσκολα είναι τα πράγματα και για τους Ζόριτς, Ανδρεόπουλο και Βασιλαντωνόπουλο. Τέλος, μόνο σίγουροι για την θέση τους δε μπορούν να νιώθουν οι Ανάκογλου, Τζανετόπουλος μετά την μέτρια εικόνα τους στην προετοιμασία, ενώ αντίθετα, έχει κερδίσει πόντους ο Γαλανόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα