Χαλάει του Ρινάλντι

Χαλάει του Ρινάλντι

Gazzetta team
Χαλάει του Ρινάλντι

bet365

Πολύ κοντά στην Κολόν βρίσκεται ο ταλαντούχος επιθετικός που απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Σε εναλλακτικές λύσεις φαίνεται πως θα χρειαστεί να στραφεί ο Παναθηναϊκός, καθώς η περίπτωση του Λαουτάρο Ρινάλντι δύσκολα θα προχωρήσει. Η Αρχεντίνος Τζούνιορς αποφάσισε να παραχωρήσει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη στην Κολόν Σάντα Φε, με μόνη εκκρεμότητα, το «ναι» του 22χρονου επιθετικού.

Και μπορεί να μην έχει δώσει ακόμα την απάντησή του, όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», ο παίκτης δεν έδειξε αρνητικός στο ενδεχόμενο. Όπως και να έχει, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, με τις διαπραγματεύσεις να ξεκινούν τις επόμενες ώρες, ενώ μέχρι νεοτέρας, ο Ρινάλντι θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα Νέων, εκεί που τον... έστειλε η διοίκηση, όταν αρνήθηκε να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα