Σφραγίζουν εισιτήριο τα φαβορί!

Σφραγίζουν εισιτήριο τα φαβορί!

Gazzetta team
Σφραγίζουν εισιτήριο τα φαβορί!

bet365

Με το βλέμμα στον... 2ο προκριματικό ο Ολυμπιακός, που είδε Ρόζενμποργκ, Λουντογκόρετς και Κοπεγχάγη να σφραγίζουν εισιτήριο για την επόμενη φάση!

Εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο σφράγισε ουσιαστικά η Κοπεγχάγη, η οποία επικράτησε 3-0 στο Μπέλφαστ της Κρουσέιντερς. Η πρωταθλήτρια Δανίας δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στους Βορειοιρλανδούς και με τέρματα των Σανταντέρ, Κορνέλιους και Φολκ μετέτρεψε τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία! Ενα βήμα πιο κοντά στην επόμενη φάση και η Ρόζενμποργκ, αφού στο σκανδιναβικό ντέρμπι επιβλήθηκε 3-1 της Νόρκεπινγκ! Οι Νορβηγοί προηγήθηκαν με 3-0, ωστόσο το γκολ του Αντερσον στο 71' κράτησε τους Σουηδούς στο... κόλπο! Εύκολο έργο για τη Λουντογκόρετς, επικράτησε 2-0 της Μλάντοστ και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση, μιας και δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση στο Μαυροβούνιο! Μότι και Λουκόκι πέτυχαν τα γκολ των πρωταθλητών Βουλγαρίας.

Η Παρτιζάνι έχασε την ευκαιρία να κάνει βήμα πρόκρισης, αφού παραχώρησε ισοπαλία 1-1 της Φερεντσβάρος. Η ομάδα των Τιράνων μπήκε από το... παράθυρο στα προκριματικά - λόγω τιμωρίας της Σκεντέρμπεου- ωστόσο δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο των Ούγγρων. Ο Φίλι έδωσε προβάδισμα στην Παρτιζάνι, αλλά ο Μπόντε ισοφάρισε.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Μέχρι το 33' η Τρέντσιν είχε τσεκάρει εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό, αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0 στην έδρα της Ολίμπια στη Λουμπλιάνα. Ωστόσο, οι Σλοβένοι αντέδρασαν, μείωσαν σε 4-3 και διατήρησαν ελάχιστες πιθανότητες ενόψει του επαναληπτικού στη Σλοβακία. Οι φιλοξενούμενοι πάντως απέδειξαν πόσο επικίνδυνοι είναι επιθετικά!

Η Χαφναρφιόρντουρ έκανε την έκπληξη, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Ντάνταλκ κι ελπίζει για τον επαναληπτικό στην Ισλανδία.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων του 2ου προκριματικού γύρου:

Ζρίνσκι-Λέγκια 1-1

Ντιναμό Τυφλίδας-Αλασκέρτ 2-0

Καραμπάζ-Ντουντελάνζ 2-0

Χαποέλ Μπεερ Σίβα-Σέριφ Τίρασπολ 3-2

Νιου Σεντς-ΑΠΟΕΛ 0-0

Βαλέτα-Ερυθρός Αστέρας 1-2

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς-Σέλτικ 1-0

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Σέιναγιοεν 2-0

Ζάλτσμπουργκ-Λιεπάγια 1-0

Βαρντάρ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-2

(13/07)

Ζαλγκίρις - Αστάνα 0-0

Ρόζενμποργκ - Νόρκεπινγκ 3-1

Λουντογκόρετς - Μλάντοστ 2-0

Παρτιζάνι - Φερεντσβάρος 1-1

Κρουσέϊντερς - Κοπεγχάγη 0-3

Ολίμπια - Τρέντσιν 3-4

Ντάνταλκ - Χαφναρφιόρντουρ 1-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα