Την Κυριακή η συνάντηση των τεσσάρων

Την Κυριακή η συνάντηση των τεσσάρων

Η ΕΠΣ Ηρακλείου ανακοίνωσε το ραντεβού ανάμεσα στους τέσσερις ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο θα γίνει στην Κρήτη.

Την  Κυριακή η συνάντηση των τεσσάρων

Δεν αποτελεί είδηση. Απλά επισημοποιήθηκε. Την Κυριακή οι τέσσερις ισχυροί του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συναντηθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά τη κίνηση του Νίκου Τζώρτζογλου, προέδρου της ΕΠΣΗ.

Από τον Ολυμπιακό θα δώσει το παρών ο Γιάννης Βρέντζος, από τον Παναθηναϊκός, ο Χρήστος Παναγόπουλος, από τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης και από την ΑΕΚ, ο Αλέξης Δέδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ:

«Οριστικοποιήθηκε η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος της συνάντησης κορυφής για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο, μετά την πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ και την αποδοχή από τις τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου (ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Η συνάντηση κορυφής θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 17 Ιουλίου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «GALAXY» στο Ηράκλειο. Το παρών θα δώσουν οι Γιάννης Βρέντζος (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αλέξης Δέδες (Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ ΑΕΚ), Χρήστος Παναγόπουλος (αντιπρόεδρος ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Το παρών στη συνάντηση κορυφής θα δώσουν και δύο πρόεδροι ποδοσφαιρικών Ενώσεων, ένας από την πλευρά της συμπολίτευσης Γκιρτζίκη και ένας από την αντιπολίτευση.

Η συνάντηση γίνεται με την διοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν με νεότερο δελτίο Τύπου από την ΕΠΣΗ».

Best of internet