Φαγκέρμο: «Δεν είμαστε φαβορί»

Φαγκέρμο: «Δεν είμαστε φαβορί»

Φαγκέρμο: «Δεν είμαστε φαβορί»

Ο Νταγκ Έιλεβ Φαγκέρμο τόνισε ότι η Οντ δεν είναι το φαβορί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και πως οι Νορβηγοί δεν ξέρουν και πολλά για τον «Άγιαξ». Χάγκεν: «Καλό γήπεδο οι Ζωσιμάδες».

Αδιάβαστη έχει έρθει η Οντ στη χώρα μας, με τον Νταγκ Έιλεβ Φαγκέρμο να παραδέχεται στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ότι δε γνωρίζει και πολλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός των Νορβηγών τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι φαβορί και αναφέρθηκε στο γήπεδο και στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είδαμε κάποια βίντεο, ξέρουμε ότι αποχώρησαν κάποιοι παίκτες, ξέρουμε ότι παίζουν με 3-5-2, αλλά δεν θα ξοδέψουμε πολλή ενέργεια για τον αντίπαλο, αλλά θα κοιτάξουμε πως θα παίξει η δική μας ομάδα».

Για το αν θεωρεί την ομάδα του φαβορί: «Δεν μπορώ να πω αν είμαστε το φαβορί. Δεν ξέρω το επίπεδο της αντιπάλου ομάδας και του πρωταθλήματος. Για την ώρα δεν είμαστε το φαβορί».

Για το αν θα αποτελέσουν αρνητικοί παράγοντες η υψηλή θερμοκρασία για την Οντ και το πλαστικό γήπεδο για τον ΠΑΣ: «Ίσως, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το έχουμε ξαναπεράσει εμείς με τη Σέριφ στη Μολδαβία πέρυσι. Όταν παίξουμε στην έδρα μας, θεωρώ ότι θα έχουμε πλεονέκτημα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αποτέλεσμα που θα ήθελε: «Όπως σας είπα, δεν είμαι σίγουρος για το επίπεδο της ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα, με το οποίο μπορούμε να προκριθούμε στο δεύτερο ματς».

Για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Γνωρίζω τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπως επίσης για την Εθνική σας ομάδα που έχει κερδίσει το ευρωπαϊκό το 2004. Έχω δει τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός έχει ακριβούς παίκτες και έχουν διαφορές οι ομάδες στο πρωτάθλημα».

Χάγκεν: «Καλό γήπεδο οι Ζωσιμάδες»

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Στέφαν Χάγκεν. Ο αρχηγός της Οντ έμεινε ευχαριστημένος από τον αγωνιστικό χώρο στους Ζωσιμάδες και επανέλαβε πως στον σύλλογο της Νορβηγίας δε γνωρίζουν πάρα πολλά για τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το πώς τους φάνηκε το γήπεδο: «Είναι καλός ο αγωνιστικός χώρις και λίγο πιο μικρό σε διαστάσεις, υπάρχει υγρασία, αλλά είναι ένα καλό γήπεδο».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν έχουμε δει κάτι, αλλά θα δούμε σήμερα και αύριο. Δεν ξέρουμε το επίπεδο της ομάδας και της λίγκας. Ξέρουμε ότι έφυγαν παίκτες, ο ΠΑΣ παίζει στην έδρα του, αλλά υπολογίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Best of internet