Ζήτησε Σαλπιγγίδη ο Βοσνιάδης

Ζήτησε Σαλπιγγίδη ο Βοσνιάδης

Ζήτησε Σαλπιγγίδη ο Βοσνιάδης

Την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη φέρεται να ζήτησε ο Αλέκος Βοσνιάδης, ώστε να αποτελέσει μία από τις επόμενες μεταγραφές της Βέροιας.

Στη Βέροια ψάχνονται, μεταξύ άλλων, και για επιθετικό και ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλει να φέρει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο νέος τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» φέρεται να έχει ζητήσει στη διοίκηση την απόκτησή του.

Κάτι περαιτέρω, όπως συζητήσεις ή έστω πρώτη επαφή, δεν έχει υπάρξει, όμως δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις, αφού φέρεται να γνωρίζει για το ενδιαφέρον του συλλόγου της Ημαθίας. Βέβαια, σε περίπτωση που γίνει το... μπαμ και πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, τότε ο Βοσνιάδης θα έχει μία πρόκληση να αντιμετωπίσει.

Ο λόγος είναι ότι 34χρονος επιθετικός έμεινε χωρίς ομάδα από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνο να μπει σε φουλ ρυθμούς. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η Βέροια είχε προσεγγίσει τον παίκτη και πέρυσι, όμως δίχως να πετύχει το... deal και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει φέτος.

Best of internet