Ξύλο στα Σκόπια! (pics)

Gazzetta team
Ξύλο στα Σκόπια! (pics)

bet365

Σοβαρά επεισόδια στα Σκόπια, όπου συγκρούσθηκαν οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Επίθεση και στο πούλμαν των Κροατών.

Δυστυχώς στα Βαλκάνια η βία δε σταματά ποτέ... Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην πόλη των Σκοπίων ανάμεσα σε οπαδούς του Αστέρα και της Ντιναμό. Περισσότεροι, από 50 οπαδοί του Ερυθρού από το Κουμάνοβο βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της ΠΓΔΜ και οι συγκρούσεις με τους Κροάτες ήταν σφοδρές. Ωστόσο, τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στην επιστροφή της Ντιναμό, το πούλμαν με μέλη του συλλόγου δέχθηκε επίθεση, χωρίς η αστυνομία να καταφέρει να προβεί σε συλλήψεις. Το παιχνίδι της Βαρντάρ με τη Ντιναμό για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ είχε σημάνει κόκκινο συναγερμό στην UEFA και μπορεί στο γήπεδο να κύλησαν όλα ήρεμα, αλλά εκτός η κατάσταση ξέφυγε...


Delije napale Dinamove navijače u Skoplju pa se razbježale

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα