Οργάνωση...

Οργάνωση...

Οργάνωση...

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την ανάγκη οργάνωσης του Άρη σε όλα τα επίπεδα.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται 10 μέρες πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Σε αυτές τις 10 μέρες πρέπει να στελεχώσει το ρόστερ του και να περιμένει παράλληλα και την έγκριση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από το ΓΕΜΗ (και την ΕΕΑ αν υπάρχει) για να μπει και η βούλα στην συμμετοχή του στις διεργασίες της football league.

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο ΑΡΗΣ έχει 3 παίκτες που έχουν υπογράψει συμβόλαιο (Καπνίδης, Νλουντούλου, Βουτσιάς) και καμιά δεκαριά ακόμα που βρίσκονται στην διαδικασία αυτή (Ρόβας, Ντούνης, Καζναφέρης, Τσουμάνης κτλ). Αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Τάτου και παράλληλα βρίσκεται στην αναζήτηση 10-12 μεταγραφών με τους περισσότερους εκ των οποίων είναι στο τελικό στάδιο των επαφών για την ολοκλήρωση της απόκτησής τους.

Με όλα αυτά ασχολούνται φυσικά ο Αναστόπουλος ως επικεφαλής, ο Σκέντζος και το υπόλοιπο επιτελείο του προπονητή του ΑΡΗ και βέβαια -τουλάχιστον ακόμα- ο Ντεσό αναφορικά με προτάσεις παικτών από το εξωτερικό.

Θεωρώ ότι από την στιγμή που ο Καρυπίδης αποκτήσει την ρευστότητα που απαιτεί η περίοδος- στην ουσία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δικά του χρήματα που έχει καταθέσει για να γίνει μεγαλομέτοχος, αλλά δεν μπορεί ακόμα να τα...κινήσει μέχρι να μπει η...σφραγίδα του ΓΕΜΗ- η ομάδα θα προχωρήσει και στις απαιτούμενες κινήσεις.

Δεν...κολλάω, λοιπόν, σε αυτό το κομμάτι όσο σε άλλα που για μένα είναι εξίσου σημαντικά και ως τώρα διακρίνω μία δυσλειτουργία. Τα είχαμε σημειώσει φυσικά και πριν ακόμα η ομάδα περάσει στα χέρια του Καρυπίδη, αλλά τώρα είναι το πλέον κατάλληλο χρονικό σημείο να τα επισημάνουμε.

Ο ΑΡΗΣ περιμένει την σφραγίδα του ΓΕΜΗ για να γίνει ΠΑΕ και επίσημα, αλλά θα πρέπει στις επόμενες 10-15 μέρες να γίνει και στην ουσία. Απαιτούνται πολλές κινήσεις ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Οργάνωση σε διοικητικό επίπεδο και στελέχωση του ΔΣ της εταιρίας με ανθρώπους ικανούς να προσφέρουν, στελέχωση στο τμήμα μάρκετινγκ, στη μπουτίκ που θα ανοίξει εκ νέου, γενικότερα σε ότι περιβάλλει το αγωνιστικό τμήμα.

Ο ΑΡΗΣ φυσιολογικά στην κατηγορία που έπαιζε μπορούσε να δρομολογήσει τα πάντα με τους ανθρώπους που είχε στο δυναμικό του, αλλά πλέον οι απαιτήσεις αυξάνονται, πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε στον προθάλαμο της Λίγκας.

Πλέον πρέπει να οργανωθεί πέρα του αγωνιστικού που το έχει αναλάβει ο Αναστόπουλος και σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα. Γραφεία, μάρκετινγκ, διοικητικό. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι επιπτώσεις της έλλειψης οργάνωσης σε όλα τα παραπάνω...μοιραία θα χτυπήσουν και το αγωνιστικό.

ΥΓ1 Αν υπήρχε οργάνωση και δεν περνούσαν όλα από τον Καρυπίδη θα είχαν αποφευχθεί όσα κωμικά έγιναν με την παραίτηση και ξε-παραίτηση του Κλεώπα. Θεωρώ ότι ο ΑΡΗΣ τζάμπα εκτέθηκε επικοινωνιακά και έδωσε χαρά σε όσους περιμένουν στην γωνία...

ΥΓ2 Η υπόθεση του Μπεν μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πολύ καλό μάθημα. Όπως και του Φομπέρ. Βέβαια στην περίπτωση του Γάλλου προφανώς και ο Ντεσό είχε άλλη αίσθηση των αρμοδιοτήτων του. Έφερε ένα παίκτη χωρίς να τον θέλει ο προπονητής. Όπως ήθελε να φέρει και άλλον ένα (Μαζινγκά) στην πρώτη ομάδα, ενώ ο προπονητής τον προόριζε για την δεύτερη. Πλέον βέβαια με αφορμή όλα αυτά, αποκαταστάθηκε η λειτουργία και έγινε αντιληπτή από όλους η...ιεραρχία. Αν όμως υπήρχε εξ αρχής οργάνωση, τίποτα από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε...

ΥΓ3 Για να βγάλεις διαρκείας στην Ελλάδα πρέπει να κάνεις μεταγραφές. Αυτό το γνωρίζει ο Καρυπίδης πολύ καλά. Οπότε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!