Κι ο Ρόμπερτ Μακ στην Ολλανδία!

Κι ο Ρόμπερτ Μακ στην Ολλανδία!

Κι ο Ρόμπερτ Μακ στην Ολλανδία!

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ ταξιδεύει σήμερα στην Ολλανδία και ενσωματωνεται με την αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά από συννενόηση με τον Βλάνταν Ίβιτς. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός αφού συνομίλησε με τον Βλάνταν Ίβιτς αποφασίστηκε από κοινού να έρθει στην Ολλανδία και στο Οστερμπεκ προκειμένου να κάνει κάποιες προπονήσεις και να μπει σε ρυθμούς ομάδας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ "ο Μακ είχε άδεια ως τις 18 του μήνα, αλλά ζήτησε κι ο ίδιος να έρθει νωρίτερα για να μπορέσει να είναι έτοιμος και να βοηθήσει την ομάδα στους αγώνες για τα προκριματικά του Champions League".

Στόχος του Μακ (και του ΠΑΟΚ...) είναι να παίξει σε έναν ή και στους δύο αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, να βοηθήσει την ομάδα όπως εξήγησε στον προπονητή του, αλλά και να αυξήσει ακόμη περισσότερο την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, ο Μακ έχει «πωλητήριο», αλλά οι προτάσεις που έχουν φτάσει, επίσημα ή ανεπίσημα, στα χέρια του Λούμπος Μίχελ προφανώς δεν ικανοποιούν τον ΠΑΟΚ.

Η υπόθεση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού και η τροπή που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα θυμίζει σε πολλά την αντίστοιχη περσινή περίπτωση του Λούκας Πέρεθ, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στην συνέχεια αποχώρησε για τη Λα Κορούνια.

Πάντως, ο επίσημος ΠΑΟΚ τονίζει και ξεκαθαρίζει ότι η άφιξη του Μακ στο Οστερμπεκ δεν πρέπει να συνδυάζεται με καμία πιθανή αποχώρηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή (πχ. Ζάιρο) από το ρόστερ της ομάδας πριν από το τέλος της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα