Πρόγραμμα για Μπίσεσβαρ και Κάνιας (pics & vids)

Πρόγραμμα για Μπίσεσβαρ και Κάνιας (pics & vids)

Gazzetta team
Πρόγραμμα για Μπίσεσβαρ και Κάνιας (pics & vids)

bet365

Σε χαλαρούς ρυθμούς η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Οστερμπεκ πριν από το φιλικό το απόγευμα με την Στεάουα Βουκουρεστίου. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Υπό το βλέμμα του Λούμπος Μίχελ πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Sports Park του Οστερμπεκ.

Το πρόγραμμα κινήθηκε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, καθώς το απόγευμα στις 18.00 υπάρχει το τρίτο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βγήκε στο γήπεδο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα.

Αντίθετα ο Χοσέ Κάνιας παρέμεινε στο ξενοδοχείο της αποστολής ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης υπό την καθοδήγηση του Πέταρ Μιλκάνοβιτς.

Στο Οστερμπεκ βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης και ο Σέρβος τερματοφύλακας, Ζέλικο Μπρκιτς και ενσωματωθηκε με την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα