«Στην ΑΕΚ ο Πατρίσιο Ροντρίγκες» (pic)

«Στην ΑΕΚ ο Πατρίσιο Ροντρίγκες» (pic)

Θοδωρής Βασίλης
«Στην ΑΕΚ ο Πατρίσιο Ροντρίγκες» (pic)

bet365

Τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Πατρίσιο Ροντρίγκες ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σάντος, στέλνουν οι Αργεντίνοι στην ΑΕΚ.

Ένα τουίτ του Αργεντίνου δημοσιογράφου, Σέζαρ Λουίς Μέρλο έβαλε φωτιά στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τον Μέρλο, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα.

«Ο Πατρίσιο Ροντρίγκες θα παίξει στην ΑΕΚ. Πηγαίνει ελεύθερος από την Σάντος και υπογράφει την επόμενη εβδομάδα για έναν χρόνο» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Ο Ροντρίγκες ξεκίνησε την καριέρα του με πολλές ελπίδες από την Ιντεπεντιέντε αλλά ποτέ δεν έκανε το μεγάλο μπαμ και το 2012 αποκτήθηκε από την Σάντος. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε δανεικός στην Εστουδιάντες για να ακολουθήσει η Ζοχόρ, ομάδα της Μαλαισίας.

Τώρα έμεινε ελεύθερος από την βραζιλιάνικη ομάδα και στο παρελθόν το όνομα του είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα