Όλα ανοιχτά για «Μίλο»

Όλα ανοιχτά για «Μίλο»

Γιώργος Τσακίρης
Όλα ανοιχτά για «Μίλο»

bet365

Μετά το πρωτοφανές άδειασμα του Μιλοβάνοβιτς, μόνο σίγουρη δεν φαντάζει η παραμονή του στην Ένωση.

Στον... αέρα φαίνεται πως είναι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον μέλλον του στην ΑΕΚ να μοιάζει αβέβαιο μετά το άδειασμα στην υπόθεση του Σαμάκ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, λίγη ώρα αφού επιβεβαίωνε τις επαφές με τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ, είδε την επίσημη θέση της ΠΑΕ να τον διαψεύδει, «εκθέτοντάς» τον.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως αν αποχωρήσει, αυτό θα γίνει άμεσα, αφού αυτός είναι που έχει χτίσει το μεταγραφικό πλάνο των «κιτρινόμαυρων», το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Με την ΑΕΚ, λοιπόν, να ψάχνει αυτή τη στιγμή φορ, χαφ, εξτρέμ και στόπερ, δεν αποκλείεται το θέμα να μετατεθεί για όταν θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του συλλόγου και οι όποιες αποφάσεις να παρθούν ή να υλοποιηθούν τότε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα