«Κανένα θέμα με Σαμάκ»!

«Κανένα θέμα με Σαμάκ»!

Gazzetta team
«Κανένα θέμα με Σαμάκ»!

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Μαρουάν Σαμάκ, την στιγμή που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωνε τις συζητήσεις πριν λίγη ώρα!

Σίγουρα δεν είναι κάτι σύνηθες αλλά είναι γεγονός αυτή την στιγμή για την ΑΕΚ: Ο τεχνικός διευθυντής Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε, μιλώντας στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Πολωνία, το γαλλικό δημοσίευμα για τον Μαρουάν Σαμάκ και η ΠΑΕ λέει ότι δεν υπάρχει θέμα!

Συγκεκριμένα, η επίσημη θέση της ΑΕΚ είναι ότι «είτε μίλησε είτε όχι ο Μιλοβάνοβιτς μαζί του, για εμάς δεν υπάρχει θέμα Σαμάκ, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με αυτή την περίπτωση»! Με λίγα λόγια, η ΠΑΕ διευκρινίζει ότι δεν ασχολείται με έναν ποδοσφαιριστή, με τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής -σύμφωνα με παραδοχή του- είναι σε συζητήσεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα