«Μήνυμα» σε Αμπέντ!

«Μήνυμα» σε Αμπέντ!

Νίκος Αθανασίου
«Μήνυμα» σε Αμπέντ!

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε εκτός αποστολής τον Μεντί Αμπέντ για το φιλικό με την Φενέρμπαχτσε, δείχνοντας τις προθέσεις του για το μέλλον του Αλγερινού. Μέσα ο Λεντέσμα.

Ειδήσεις έβγαλε η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το αυριανό φιλικό με την Φενέρ στην Τουρκία. Ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε στην Αθήνα τον Μεντί Αμπέντ σε αποστολή 21 παικτών, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του για το μέλλον του Αλγερινού μέσου. Από κει και πέρα, δεν συμπεριλήφθηκε ο Γουακάσο ενώ εκτός για προληπτικούς λόγους έμεινε και ο Σεμπάστιαν Λέτο αλλά και ο Τελάντερ. Στην αποστολή, που θα «πετάξει» αύριο στις 8:20 ώρα Ελλάδας από την Αθήνα για την Κωνσταντινούπολη, συμπεριλαμβάνονται οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Μέστο, Μαρινάκης, Ρέις, Μολέδο, Ιβανόφ, Ευαγγέλου, Χουλτ, Νάνο, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Κουτρουμπής, Λεντέσμα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Ιμπάρμπο και Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα