Επιβεβαίωση για Σαμάκ!

Επιβεβαίωση για Σαμάκ!

Γιώργος Τσακίρης
Επιβεβαίωση για Σαμάκ!

bet365

Ο Mπράνκο Μιλοβάνοβιτς μίλησε με τους απεσταλμένους των ΜΜΕ μετά το ματς της ΑΕΚ και υπογράμμισε ότι έχει συζητήσει για την περίπτωση του Μαροκινού φορ ενώ υπάρχει άλλος ένας που συζητάει...

Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με την Βίγκρι, οι απεσταλμένοι των ΜΜΕ στην Πολωνία έπεσαν πάνω στον Μιλοβάνοβιτς για τα μεταγραφικά. Ο τεχνικός διεθυντής της Ενωσης μίλησε και μάλιστα επιβεβαίωσε τα γαλλικά δημοσιεύματα για τον Μαρουάν Σαμάκ. Ο Μιλοβάνοβιτς είπε ότι όντως έχει μιλήσει για τον Μαροκινό φορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας, συμπληρώνοντας ότι παράλληλα γίνονται συζητήσεις με ακόμη έναν, χωρίς όμως να έχει διάθεση για περισσότερες αποκαλύψεις για το θέμα του φορ.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής είπε ότι θα έρθει στην Αθήνα τις επόμενες μέρες ο Μπελκαρουί ενώ απέκλεισε νέα κίνηση για τον Κάτσαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα