Φάρκας διετίας στην ΑΕΛ

Φάρκας διετίας στην ΑΕΛ

Την απόκτηση του Πάβολ Φάρκας για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΛ, αφού υπέγραψε προσύμφωνο με τους «βυσσινί».

Φάρκας διετίας στην ΑΕΛ

Παίκτης της ΑΕΛ είναι ο Πάβολ Φάρκας. Όπως ανακοίνωσαν οι «βυσσινί» την Τρίτη (12/7), ο Σλοβάκος στόπερ υπέγραψε προσύμφωνο για διετές συμβόλαιο, ενώ αναμένεται η άφιξή του στα γραφεία της ΠΑΕ για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Προσύμφωνο για υπογραφή συμβολαίου 2 ετών έχει υπογράψει η ΠΑΕ ΑΕΛ με τον διεθνή Σλοβάκο ποδοσφαιριστή Πάβολ Φάρκας.

Ο Πάβολ Φάρκας αγωνίζεται στη θέση του αριστερού στόπερ, είναι 31 ετών κι έχει ύψος 1,92μ. Έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες της Ευρώπης και οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε την τελευταία 3ετία ήταν οι εξής: 2013-14 η Ιταλική Τερνάνα με 28 συμμετοχές και 1 γκολ, 2014-15 η Πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν Καμπάλα με 13 συμμετοχές και 1 γκολ και το 2015-16 στο 1ο εξάμηνο η ΠΑΕ Ξάνθη με 8 συμμετοχές. Από την ΠΑΕ Ξάνθη αποχώρησε λόγω της επιστροφής του Γούτα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποχρεωτικά έπρεπε να παίζει και της μεταγραφής του Καρυπίδη.

Ο Πάβολ Φάρκας έρχεται σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και ακολούθως, αφού περάσει ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις, θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ όπου θα υπογράψει το 2ετές του συμβόλαιο.

Best of internet