Ο «Big Brother» στο Οστερμπεκ (pics)

Ο «Big Brother» στο Οστερμπεκ (pics)

Ο «Big Brother» στο Οστερμπεκ (pics)

bet365

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του ΠΑΟΚ. Το προπονητικό τιμ εξελίσσεται, σ’ ότι αφορά το κομμάτι της εκγύμνασης, με νέα βοηθητικά μηχανήματα ανάλυσης. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς ως υπεύθυνος αποκατάστασης και αποφόρτισης της ομάδας, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Δανιηλίδη και τον Νέναντ Κοβάσεβιτς, που εντάχθηκε τελευταία στο τιμ ως εξωτερικός συνεργάτης, αναλύουν κάθε βήμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων στο Sports Park του Οστερμπεκ.

Οι ποδοσφαιριστές στο μεγαλύτερο κομμάτι της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας (11/7) και αντίστοιχα στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (12/7) φορούσαν τα ειδικά γιλέκα, που καταγράφουν την κίνηση, την ένταση, τον ρυθμό κάθε ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της προπόνησης και στέλνουν τα στοιχεία στο μηχάνημα το οποίο έχει τοποθετηθεί στο γήπεδο.

Μετά την συγκέντρωση των στοιχείων για κάθε ποδοσφαιριστή γίνεται η σχετική ανάλυση από το προπονητικό τιμ, ενώ στοιχεία που καταγράφονται παραδίδονται και στους εργοφυσιολόγους και διατροφολόγους της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα