«Συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων»

«Συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων»

«Συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων»

Ιστορική συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων της Super League αναμένεται να πραγματοποιηθεί, με σκοπό το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον «ΣΠΟΡ FM 94.6», η συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να πραγματοποιηθεί, έχοντας ως γνώμονα την καλυτέρευση του προϊόντος.

Σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση της εν λόγω συνάντησης, φαίνεται ότι έχει παίξει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου.

Στην εν λόγω συνάντηση αναμένεται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι οι Γιάννης Βρέντζος (Ολυμπιακός), Χρήστος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Αλέξης Δέδες (ΑΕΚ), ΠΑΟΚ (Μάκης Γκαγκάτσης).

Θυμίζουμε την πρόσφατη επιστολή του κ. Τζώρτζογλου ανέφερε: «Η συνάντηση θα έχει συναινετικό χαρακτήρα, με γνώμονα ότι ίσως η μόνη ελπίδα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η εξεύρεση λύσεων κοινής αποδοχής, με την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων. Το αποτέλεσμα αυτής δεν δεσμεύει κανέναν και οι αποφάσεις και τα συμπεράσματά της θα έχουν συμβουλευτικό και μόνο χαρακτήρα στα θεσμικά εκείνα όργανα που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις».

 

Best of internet