Δεν ανησυχούν με Μπίσεσβαρ

Δεν ανησυχούν με Μπίσεσβαρ

Δεν ανησυχούν με Μπίσεσβαρ

bet365

Για δεύτερη σερί ημέρα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και δεν βγήκε στο γήπεδο. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός παρέμεινε για δεύτερη ημέρα στο ξενοδοχείο της αποστολής ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης υπό την καθοδήγηση του Πέταρ Μιλκάνοβιτς.

Με κάποια επιπλέον κιλά και πολύ πίσω σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο Μπίσεσβαρ χρειάζεται να προσπαθήσει αρκετά για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης θα ακολουθηθεί και το απόγευμα της Τρίτης, ενώ γίνεται αντιληπτό ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε στο φιλικό παιχνίδι με την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Πάντως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή την ιδιαιτερότητα της περίπτωσης του Μπίσεσβαρ και δεν ανησυχούν καθόλου καθώς θεωρούν ότι σύντομα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα είναι 100 τοις εκατό έτοιμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα