Χαλαρά πριν το φιλικό...(pics&vid)

Χαλαρά πριν το φιλικό...(pics&vid)

Γιώργος Τσακίρης
Χαλαρά πριν το φιλικό...(pics&vid)

bet365

Άλλαξε γήπεδο προπόνησης για πρώτη φορά η ΑΕΚ που ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Βίγκρι. Ατομικό οι Πέκχαρτ και Πλατέλλας. ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Όπως αναμενόταν η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ εδώ στο Κιέλτσε της Πολωνίας όπου προετοιμάζεται ήταν σε ιδιαίτερα χαλαρούς ρυθμούς .

Κι αυτό διότι θυμίζουμε οι Κιτρινόμαυροι έχουν σήμερα στις 18:00 ώρα Ελλάδας το τρίτο τους φιλικό τεστ επί πολωνικού εδάφους με αντίπαλο την Βίγκρι για ξεμούδιασμα αφού πρόκειται για ομάδα Β κατηγορίας.

Τρέξιμο, διατάσεις και δουλειά στο πρεσινγκ και την κυκλοφορία της μπάλας είχε το... μενού για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενώ το πρόγραμμα εκγύμνασης έγινε για πρώτη φορά στο βοηθητικό γήπεδο της Κορόνα Κιέλτσε και όχι εκεί που δουλεύει η ομάδα όλες αυτές τις μέρες (κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε από το βίντεο και τις φωτογραφίες).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγγέλης Πλατέλλας και Τόμας Πέκχαρτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα