Χαλαρά πριν το φιλικό...(pics&vid)

Χαλαρά πριν το φιλικό...(pics&vid)

Γιώργος Τσακίρης
Χαλαρά πριν το φιλικό...(pics&vid)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Άλλαξε γήπεδο προπόνησης για πρώτη φορά η ΑΕΚ που ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Βίγκρι. Ατομικό οι Πέκχαρτ και Πλατέλλας. ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Όπως αναμενόταν η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ εδώ στο Κιέλτσε της Πολωνίας όπου προετοιμάζεται ήταν σε ιδιαίτερα χαλαρούς ρυθμούς .

Κι αυτό διότι θυμίζουμε οι Κιτρινόμαυροι έχουν σήμερα στις 18:00 ώρα Ελλάδας το τρίτο τους φιλικό τεστ επί πολωνικού εδάφους με αντίπαλο την Βίγκρι για ξεμούδιασμα αφού πρόκειται για ομάδα Β κατηγορίας.

Τρέξιμο, διατάσεις και δουλειά στο πρεσινγκ και την κυκλοφορία της μπάλας είχε το... μενού για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενώ το πρόγραμμα εκγύμνασης έγινε για πρώτη φορά στο βοηθητικό γήπεδο της Κορόνα Κιέλτσε και όχι εκεί που δουλεύει η ομάδα όλες αυτές τις μέρες (κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε από το βίντεο και τις φωτογραφίες).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγγέλης Πλατέλλας και Τόμας Πέκχαρτ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα