Πάει Βασιλεία ο Μπαλάντα
Η Βασιλεία έψαχνε τον αντικαταστάτη του Βάλτερ Σάμουελ ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο και τον βρήκε στο πρόσωπο του Έντερ Μπαλάντα. Ο Κολομβιανός αμυντικός, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα και για τον Ολυμπιακό, είναι μια ανάσα από την πρωταθλήτρια Ελβετίας.
Η Ρίβερ Πλέιτ θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των 3,5 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του με τον παίκτη να περιμένει ειδοποίηση για να πάρει το αεροπλάνο για την Ελβετία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
