Προβλήματα με Μανιάτη και Ντουρμάζ

Προβλήματα με Μανιάτη και Ντουρμάζ

Προβλήματα με Μανιάτη και Ντουρμάζ

Συνεχίζεται η δουλειά για τον Ολυμπιακό, στο Γκενκ του Βελγίου. Με προβλήματα οι Ντουρμάζ και Μανιάτης εκτός από Ντα Κόστα και Ρέτσο.

Αρκετή δουλειά είχε -και- η σημερινή ημέρα, για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν γεμάτο πρόγραμμα, με δύο προπονήσεις την Δευτέρα, συνεχίζοντας να βελτιώνουν φυσική κατάσταση, αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, αλλά και τακτική σκέψη, αμυντική και επιθετική λειτουργία, δίχως να παραμελούν την τεχνική. Και το πρωί, αλλά και το απόγευμα οι παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ έκαναν πληθώρα διαφορετικών ασκήσεων, κάθε μία στοχεύοντας σε διαφορετικό τομέα της αθλητικής συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών. Έλεγχος του κορμού, με ή χωρίς μπάλα, ταχύτητα, αντοχή, ακρίβεια στη μεταβίβαση και το σουτ, σωστή κίνηση στον χώρο, κάθε άσκηση είχε διαφορετικό σκοπό, συνδυάζοντας πολλαπλά είδη εκγύμνασης.
 
Η προετοιμασία της ομάδας έχει ως μέγα στόχο την παρουσία στους ομίλους του Champions League και για αυτό τον μεγάλο στόχο γίνεται καθημερινή, σκληρή δουλειά. Όπως δουλεύουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, έτσι δουλεύουν και οι τερματοφύλακες. Στην μικρή οικογένεια των «άσων» της ομάδας έχει πλέον μπει για τα καλά και ο Νικόλα Λεάλι, ο οποίος μέρα με τη μέρα δείχνει να ενσωματώνεται ολοένα και περισσότερο. Και οι τέσσερις τερματοφύλακες δουλεύουν εντατικά, προκειμένου να είναι -ανά πάσα ώρα και στιγμή- έτοιμοι να συμβάλουν αγωνιστικά.
 
Στα ιατρικά, δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας έμειναν σήμερα εκτός προγράμματος. Ο λόγος για τους Μανιάτη και Ντουρμάζ. Και οι δύο αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα, λόγω κόπωσης και καθημερινής επιβάρυνσης, από την ένταση της προετοιμασίας και προληπτικά έμειναν εκτός προπόνησης. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται άμεσα να επιστρέψουν σε δράση. Συντηρητικά κινήθηκε ο Ντα Κόστα, ο οποίος αντιμετωπίζει μία ψύξη στον αυχένα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα. Το ίδιο και ο Ρέτσος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον τετρακέφλο και δεν γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμό. Αντίθετα, κανονικά γυμνάστηκε ο Φιγκέιρας, αλλά και ο Μαζουάκου, ο οποίος ανεβάζει στροφές.
 
Για την Τρίτη ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει προγραμματίσει μία προπόνηση, το απόγευμα στις 18:00. Νωρίτερα, θα έχει ενσωματωθεί με την αποστολή και ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος έρχεται στο Βέλγιο για να μπει ξανά σε δράση με τον Ολυμπιακό.

Best of internet