Ανακοίνωση Κέρκυρας για ΕΑΚΚ

Ανακοίνωση Κέρκυρας για ΕΑΚΚ

Ανακοίνωση για τη χρήση του ΕΑΚΚ εξέδωσε η Κέρκυρα τονίζοντας πως θα το χρησιμοποιήσει μόνο αν υπογραφεί σύμβαση με τους ίδιους οικονομικούς όρους και τις αντίστοιχες παροχές με το Παμπελοποννησιακό.

Ανακοίνωση Κέρκυρας για ΕΑΚΚ

Στη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΚ απάντησε η Κέρκυρα με ανακοίνωσή της. Οι Φαίακες τονίζουν ότι θα το χρησιμοποιήσουν για τους αγώνες τους στη Σούπερ Λίγκα μόνο αν υπογραφεί σύμβαση, η οποία θα έχει τους ίδιους οικονομικούς όρους και τις αντίστοιχες παροχές με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα

«Έλπιζαν να δημιουργήσουν τελικά μια ομιλία που θα έβγαινε κατευθείαν από το λαρύγγι, χωρίς καμιά συμμετοχή του εγκεφάλου [ …;]»

Τζωρτζ Όργουελ ‘’1984’’

Αφήνοντας προς το παρόν στην άκρη τις αντεγκλήσεις και μη απαντώντας στην -εμπνευσμένη από το δυστοπικό μυθιστόρημα φαντασίας του Τζορτζ Όργουελ ‘’1984’’- ανακοίνωση της Δ.Ε. του ΕΑΚΚ, η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι:

Σεβόμενη την έκκληση των απλών Κερκυραίων φιλάθλων και ανταποκρινόμενη στην έκκληση της Δ.Ε. του ΕΑΚΚ , η οποία ελπίζουμε να είναι ειλικρινής,

ΔΗΛΩΝΕΙ ότι:

Η ομάδα θα χρησιμοποιήσει ως έδρα της το ΕΑΚΚ, εφόσον η σύμβαση που θα υπογραφεί, θα έχει τους ίδιους οικονομικούς όρους και τις αντίστοιχες παροχές με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο (πλην βεβαίως της χωρητικότητας) ή σε κάθε περίπτωση τους ίδιους οικονομικούς όρους και τις αντίστοιχες παροχές με οποιοδήποτε άλλο γήπεδο -δημοτικό ή Εθνικό στην Ελλάδα- επαρχιακής πόλης με πληθυσμό ανάλογο με αυτόν της Κέρκυρας και ομάδα αγωνιζόμενη στην Superleague.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Ας επιλέξει, λοιπόν, η Δ.Ε. του ΕΑΚΚ όποιο -Δημοτικό ή Εθνικό- γήπεδο προτιμάει από πόλεις αντίστοιχου πληθυσμού μ’ αυτόν του νησιού της Κέρκυρας, οι οποίες να έχουν ομάδα αγωνιζόμενη στην πρώτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε πανέτοιμοι να υπογράψουμε ακριβώς την ίδια σύμβαση!

Αυτά προς το παρόν… Αναμένουμε…

Εκ Του Δ.Σ.

Best of internet