Χωρίς ανάσα... (pics & vids)

Χωρίς ανάσα... (pics & vids)

Χωρίς ανάσα... (pics & vids)

bet365

Μετά τα... βάρη το πρωί στο γυμναστήριο, ο Ίβιτς ανέβασε στα ύψη την ένταση της απογευματινής προπόνησης. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.
Η απογευματινή προπόνηση στο Sports Park του Οστερμπεκ είχε μεγάλη ένταση και τους ρυθμούς να φτάνουν στα.. ύψη! Μέσα από παιχνίδι με την μπάλα για μιάμιση ώρα ο Ίβιτς ανέβασε την ένταση, με τους ποδοσφαιριστές να φορούν τις ειδικές ζώνες του VisTrack προκειμένου να γίνουν και οι απαραίτητες μετρήσεις.
Μία από τις ασκήσεις θύμισε κάτι από Στέφενς και την προετοιμασία του 2013 στην Αυστρία, μόνο που τότε γινόταν καθημερινά επί 15 ημέρες, ενώ τώρα μόλις σήμερα προστέθηκε στο... μενού της προπόνησης από τον Σέρβο τεχνικό.
"ΟΚ" ο Σάχοβ, έξω ο Μπίσεσβαρ
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα ο Εβγκεν Σάχοβ έδειξαν ότι δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα στο πέλμα του δεξιού ποδιού του.
Ο Ουκρανός μέσος συνοδευόμενος από τον γιατρό του ΠΑΟΚ μετέβει στην Ουτρέχτη, εξετάστηκε από ειδικό γιατρό, ενώ αυτό που απομένει για να επιστρέψει στις προπονήσεις και τους αγώνες είναι να ετοιμαστούν ειδικοί πάτος, που θα τοποθετηθούν για την εξάλειψη του προβλήματος.
Ο Σάχοφ δεν ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμεινε στο ξενοδοχείο ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ κι ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν βγήκε στο γήπεδο, καθώς ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα.
Στην τελευταία φάση της προπόνησης, ο Τάσος Δημητριάδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι αποχώρησε με πόνους. Στην πρώτη κλινική εξέταση, η κατάστασή του είχε σημειώσει βελτίωση και ο τραυματισμός του θα αξιολογηθεί το πρωί της Τρίτης (12.07).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα