Συνεχίζει τη μπάλα ο Λούκας Σίλβα

Συνεχίζει τη μπάλα ο Λούκας Σίλβα

Συνεχίζει τη μπάλα ο Λούκας Σίλβα

Ο μέσος της Ρεάλ διέψευσε μέσω Facebook ότι έχει καρδιακό πρόβλημα και ότι θα σταματούσε το ποδόσφαιρο εξαιτίας του, κάτι που είχε κυκλοφορήσει την Κυριακή.

Την Κυριακή κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Λούκας Σίλβα αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και γι' αυτό θα σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 23 ετών. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος μέσος που ανήκει στη Ρεάλ, επέστρεψε από δανεισμό στη Μαρσέιγ και ήταν ένα βήμα από το να πάει δανεικός στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, διέψευσε ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Με μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook εξήγησε τι συνέβη και ότι θα συνεχίσει να παίζει μπάλα επαγγελματικά.

«Την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ρουτίνας πριν υπογράψω στη Σπόρτινγκ, εντοπίστηκε μία αλλαγή στην καρδιακή συχνότητα μου. Κατά συνέπεια κάναμε κι άλλες εξετάσεις, από τις οποίες φάνηκε ότι η καρδιά μου δεν αντιμετωπίζει καμία απολύτως ανωμαλία. Αποφασίσαμε όμως να μην πραγματοποιηθεί άμεσα ο δανεισμός για λόγους ασφαλείας. Οπως είναι λογικό, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να επαναλάβει αυτές τις εξετάσεις. Τώρα όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θέλω να πω επισήμως και με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να σταματήσω από το ποδόσφαιρο».

Best of internet