Ανάπτυξη απ' τα άκρα και γκολ! (vids)

Ανάπτυξη απ' τα άκρα και γκολ! (vids)

Γιώργος Τσακίρης
Ανάπτυξη απ' τα άκρα και γκολ! (vids)

bet365

«Τελειώσετε σωστά τη φάση, κάντε γκολ, αυτός είναι ο σκοπός», η εντολή του Τιμούρ Κετσπάγια στους Κιτρινόμαυρους...

Δουλειά στο κομμάτι που αφορά την ανάπτυξη της ομάδας από τα άκρα και το τελείωμα των φάσεων με τρεις επιθετικούς περιελάμβανε το πρώτο μισό της απογευματινής προπόνησης της ΑΕΚ.

Διαγώνιο παιχνίδι με κάθετες πάσες από τον άξονα προς τα άκρα και γύρισμα για τελείωμα από τρεις επιθετικούς ήταν το αποτέλεσμα της άσκησης που έκαναν οι Κιτρινόμαυροι!

«Βάλτε γκολ αυτό είναι το ζητούμενο της άσκησης, σωστές πάσες για καλά γυρίσματα και γκολ», φώναζε ο Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές του που τους φώναζε «μπράβο» και «good finish» όταν τα πήγαιναν καλά ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα του στυλ «γκολ είπαμε να βάλεις όχι να διώξεις βρε», όταν έτυχε να είναι κακό το τελείωμα της φάσης.

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Ντίας ενώ ο Πλατέλλας που έχει κάκωση συνέχισε στο γυμναστήριο...

Έπειτα και πάλι είχε έμφαση στη δουλειά με τελειώματα με τους παίκτες χωρισμένους σε δύο ομάδες και έναν να τελειώνει με μια επαφή την κάθε φάση με σέντρα απ τα άκρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα