Με κόσμο και χαμόγελα ξεκίνησε ο Πανιώνιος (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Με κόσμο και χαμόγελα ξεκίνησε ο Πανιώνιος (pics)

bet365

Με περίπου 300 οπαδούς να δίνουν το παρών και πολλά χαμόγελα ξεκίνησε τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος. Το gazzetta.gr ήταν στον αγιασμό και στην πρώτη προπόνηση στη Νέα Σμύρνη.

Περίπου 300 οπαδοί έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου, που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (11/7) στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης. Αυτή δε θύμιζε τα προηγούμενα χρόνια, καθώς υπήρχε μία νότα αισιοδοξίας και πολλά χαρούμενα πρόσωπα απόρροια από την περασμένη σεζόν και την πέμπτη θέση, ανεξάρτητα από το αν δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη, αλλά και το γεγονός ότι μετά από τέσσερις σεζόν ο Πανιώνιος έχει δικαίωμα για μεταγραφές, πήρε την άδεια στην Ελλάδα και πλέον μπορεί να κινηθεί χωρίς περιορισμούς στο μεταγραφικό παζάρι.

Αυτό φαινόταν από τις κινήσεις των ανθρώπων του συλλόγου και του τεχνικού τιμ ότι έχουν αρχίσει τα πράγματα και αλλάζουν. Στην πρώτη το παρών έδωσαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ο Αντωνιάδης, ο Θεοδωρόπουλος, ο Μπεν, ο Σεχίτ που πήρε δανεικό από τη Φενέρ και ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός, Ζερόμ Γκιουατά, που συμφώνησε σε όλα με τους «κυανέρυθρους» για διετές συμβόλαιο, ενώ επίσης όπως παραδέχτηκε τόσο ο Νίκος Ζαμάνης όσο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αναμένονται νέα πρόσωπα και θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Ο κόσμος με συνθήματα έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν και η ομάδα ετοιμάζεται στις 13 Ιουλίου να αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 του μήνα και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ουζουνίδης: «Αμυντικό χαφ, δεκάρι και επιθετικοί»

Στις δηλώσεις του ο Ουζουνίδης έκανε λόγο για απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών ακόμα, που θα είναι αμυντικό χαφ, δεκάρι και δύο επιθετικοί.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη νέα σεζόν: «Πέρυσι είχαμε μια πολύ ωραία χρονιά από την αρχή μέχρι το τέλος, με πολύ ωραία συναισθήματα και επιτυχίες . Εύχομαι να έχουμε κάτι ανάλογο και τη φετινή σεζόν. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα, ξέρουμε ότι η φετινή σεζόν θα είναι πιο δύσκολη, αλλά από εκεί και πέρα ξέρουμε και ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε.

Αυτό που θέλουμε είναι, όπως και πέρυσι, να κάνουμε μια πολύ ωραία χρόνια, να μπορέσουμε να εμφανίσουμε 1-2 παίκτες ακόμα και ίσως μπορέσουμε να πουλήσουμε και 1-2 παίκτες, αυτή είναι η φιλοσοφία μας, όπως είναι τώρα τα πράγματα στον σύλλογο. Από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά πάμε τόσο το καλύτερο για όλους μας».

Για το αν είναι καλό ή κακό που δεν θα παίξει η ομάδα στην Ευρώπη: «Δεν έχει καλό ή κακό, υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί και έτσι έγινε. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, δεν μπορούμε να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Το κακό είναι για τους παίκτες επειδή έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια στο γήπεδο και δεν έπαιξαν στην Ευρώπη.

Από τη στιγμή, όμως, που δεν έγινε αυτό, μπορούμε να το επιδιώξουμε και τη φετινή χρονιά. Φέτος οι αντίπαλοι μας ξέρουν καλύτερα και θα είναι πιο έτοιμοι. Θα ειναι πιο δύσκολα φέτος, όμως είμαστε Πανιώνιος, είμαστε μία ομάδα που θέλουμε πάντα να διεκδικούμε πράγματα, να παίρνουμε αποτελέσματα. Αυτό που θέλω να ξέρει ο κόσμος είναι ότι η ομάδα πάντα θα δίνει το καλύτερο της εαυτό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό θέλω να βγάλω από τα παιδιά και φέτος».

Για το αν θα δούμε διαφορετική εικόνα φέτος από την ομάδα, με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στις μεταγραφές: «Από τη στιγμή που αλλάζουν κάποιοι παίκτες σίγουρα θα δούμε κατι διαφορετικό, αλλιώς έπαιζε η ομάδα πρόπερσι, αλλιώς πέρυσι και αλλιώς θα παίζει φέτος. Το ότι κάνουμε ελεύθερα μεταγραφές δεν λέει κάτι, απλά μας δίνει μία μεγαλύτερη άνεση.

Αυτό που θα ήθελα είναι να έχουμε περισσότερους Έλληνες, δυστυχώς για εμάς 3-4 περιπτώσεις που μιλήσαμε και που νομίζαμε πως είμαστε κοντά για διαφορετικούς λόγους δεν προχώρησαν. Θα ήταν πολύ μεγάλο το πρόβλημα, αν δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές φέτος, όμως ευτυχως μπορούμε. Από εκεί και πέρα, έχουμε ακόμα χρόνο να δούμε τι θα μας παρουσιαστεί, το σίγουρο είναι πως άμα βρούμε κάποιον Έλληνα αξιόλογο θα κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Θα στραφούμε βέβαια και προς την ξένη αγορά, θα προσπαθησουμε όσο μπορούμε να είναι παιδιά ταλαντούχα που θεωρούμε ότι μπορούν να εξελιχτούν και απο εκεί και πέρα θα δούμε στο γήπεδο αν ήμασταν σωστοί στις επιλογές μας ή όχι».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές: «Να πούμε και για τον κόσμο να ξέρει, γίνονται αποκτήσεις παικτών όχι μόνο για να είναι βασικοί. Επειδή ο κόσμος νομίζει ότι όποιος έρχεται θα είναι και βασικός. Μπορεί κάποιος παίκτης μας που έχουμε ήδη να είναι πιο έτοιμος για βασικός, γενικά γίνονται κινήσεις ανάλογα με το τι χρειάζεται η ομάδα.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές. Θέλουμε ακόμα 3-4 παίκτες, έχουν εντοπιστεί 1-2, όχι όλοι ακόμα. Δεν βιαζόμαστε πολύ όμως, αφού δεν έχουμε και την Ευρώπη. Θέλουμε έναν αμυντικό χαφ, ένα δεκάρι, δύο επιθετικούς. Θέλει προσοχή στις κινήσεις μας, δεν είναι για να πετάμε λεφτά».

Για την περίπτωση του Χαλκιαδάκη: «Η περίπτωση του Μπρούνο είναι περίεργη. Εξαρτάται τι θα γίνει, ανάλογα και με την διάθεση του παίκτη. Δεν θα τον παρακαλάμε κιόλας αν δεν θέλει, το μοναστήρι να είναι καλά. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει στην ομάδα. Καλό θα ήταν και για τον ίδιο να έρθει, αλλά παίκτες υπάρχουν».

Για το αν θα «κοπούν» κάποιοι παίκτες από το ρόστερ: «Ανάλογα με τις κινήσεις που θα γίνουν, θα δούμε ποιοι θα αποχωρήσουν, δεν μπορούμε να μείνουμε με 30 παίκτες στο ρόστερ. Θα δούμε τι παίκτες θα πάρουμε, θέλουμε παίκτες τουλάχιστον του ίδιου επιπέδου που έχουμε».

Για το αν μπαίνει ως στόχος η πεντάδα: «Πέρυσι κάναμε μία σπουδαία χρονιά, φέτος πάμε πάλι βήμα-βήμα, δεν μπαίνουμε στην διαδικασία της πεντάδας και φέτος. Ό,τι καλύτερο έρχεται, να δούμε και τους αντιπάλους μας».

Για το αν είναι ορατό το ενδεχόμενο να πωληθεί και άλλος παίκτης: «Να μην κρυβόμαστε αν έρθει μία πολύ καλή πρόταση θα φύγει κάποιος, αν όμως δεν έρθει η σωστή οικονομική πρόταση δεν θα φύγει. Μόνο για το καλό της ομάδας θα αποχωρήσει κάποιος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα