Νέα εβδομάδα, το ίδιο τρέξιμο! (vids)

Νέα εβδομάδα, το ίδιο τρέξιμο! (vids)

Γιώργος Τσακίρης
Νέα εβδομάδα, το ίδιο τρέξιμο! (vids)

bet365

Στην τελική ευθεία από σήμερα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ εδώ στο Κιέλτσε της Πολωνίας... ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Η εβδομάδα άλλαξε, η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ΑΕΚ ξεκίνησε, τι πρόγραμμα ωστόσο δεν άλλαξε όπως και το... πήξιμο!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια με τους συνεργάτες του είχαν οργανώσει αρκετά δυνατό και έντονο πρόγραμμα εκγύμνασης με δουλειά στο τρέξιμο, τη δύναμη, τα βάρη και την ισορροπία.

Η ζέστη επέστρεψε στο Κιέλτσε της Πολωνίας όπου πλέον άρχισαν όλοι (και εμείς φυσικά) να μετράνε ανάποδα για την επιστροφή στη βάση αφού απομένουν τέσσερις μέρες για το τέλος...

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας έμεινε στο ξενοδοχείο λόγω της κάκωσης που τον ταλαιπωρεί και έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Το πρώτο κομμάτι της πρωινής προπόνησης ακολούθησε με την υπόλοιπη ομάδα ο Χουάν Ντίας ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ ντε Μπαρτόλο μαζί με τον Βασίλη Δημητριάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα