Αστέρας για Ανσέλμο και Μαρινούτσι (vids)

Gazzetta team
Αστέρας για Ανσέλμο και Μαρινούτσι (vids)

bet365

H επίθεση του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να έχει χρώμα... Αργεντινής, για μια ακόμη φορά, αν ισχύουν τα όσα γράφονται στην χώρα του τάγκο.

O σχεδιασμός του Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν προχωρά κανονικά και μετά την Ελλάδα, αναμένεται οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν να είναι από το εξωτερικό.

Ο Ζουμά, που είναι στην χώρα μας εδώ και μέρες λογικά θα πάρει σειρά στις ανακοινώσεις, ενώ από εκεί και πέρα, στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι οι Λεονάρντο Μαρινούτσι και Φεδερίκο Ανσέλμο θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Τρίπολη, με τη μορφή δανεισμού΄από την Εστουδιάντες.

Κι οι δύο είναι 23 ετών. Ο πρώτος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και ως περιφερειακός (8 ματς, 3 γκολ με την Γκιγέρμο Μπράουν), ενώ ο δεύτερος είναι κλασικός φορ με 14 συμμετοχές και 5 γκολ με την Ραφαέλα όπου έπαιξε ως δανεικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα