Εξετάζει Στρακόσια ο Στραματσόνι

Εξετάζει Στρακόσια ο Στραματσόνι

Την περίπτωση του νεαρού τερματοφύλακα της Λάτσιο φαίνεται πως κοιτάει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για μπακ απ του Στιλ.

Εξετάζει Στρακόσια ο Στραματσόνι

Στην αγορά για τερματοφύλακα φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μιας και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δείχνει να μην έχει πείσει τον Ιταλό πως μπορεί να είναι μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Λουκ Στιλ.

Έτσι, ήδη έχει αρχίσει να κοιτάζει διάφορες περιπτώσεις. Μία από αυτές που αρέσει στον Στραματσόνι, είναι ο Θωμάς Στρακόσια. Γιος του Φώτη Στρακόσια που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και τώρα είναι στο προπονητικό τιμ των Πειραιωτών. Ο 21χρονος γκολκίπερ, από τα 17 βρίσκεται στην Λάτσιο όπου υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2019, όμως δεν έχει καταφέρει να πάρει τις ευκαιρίες του και οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να τον αφήσουν ελεύθερο.

Όπως αναφέρει η «Goal», ο Στραματσόνι εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, μαζί με ακόμα 2-3 τερματοφύλακες, με τους Ιταλούς να έχουν μία μόνο απαίτηση για να τον παραχωρήσουν. Να διατηρήσουν το 50% των δικαιωμάτων του...

Best of internet