Εξετάζει Στρακόσια ο Στραματσόνι

Εξετάζει Στρακόσια ο Στραματσόνι

Gazzetta team
Εξετάζει Στρακόσια ο Στραματσόνι

bet365

Την περίπτωση του νεαρού τερματοφύλακα της Λάτσιο φαίνεται πως κοιτάει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για μπακ απ του Στιλ.

Στην αγορά για τερματοφύλακα φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μιας και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δείχνει να μην έχει πείσει τον Ιταλό πως μπορεί να είναι μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Λουκ Στιλ.

Έτσι, ήδη έχει αρχίσει να κοιτάζει διάφορες περιπτώσεις. Μία από αυτές που αρέσει στον Στραματσόνι, είναι ο Θωμάς Στρακόσια. Γιος του Φώτη Στρακόσια που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και τώρα είναι στο προπονητικό τιμ των Πειραιωτών. Ο 21χρονος γκολκίπερ, από τα 17 βρίσκεται στην Λάτσιο όπου υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2019, όμως δεν έχει καταφέρει να πάρει τις ευκαιρίες του και οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να τον αφήσουν ελεύθερο.

Όπως αναφέρει η «Goal», ο Στραματσόνι εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, μαζί με ακόμα 2-3 τερματοφύλακες, με τους Ιταλούς να έχουν μία μόνο απαίτηση για να τον παραχωρήσουν. Να διατηρήσουν το 50% των δικαιωμάτων του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα