Προχωράει και για Ρινάλντι

Προχωράει και για Ρινάλντι

Προχωράει και για Ρινάλντι

Ο Παναθηναϊκός μετά και την μεταγραφή του Λεντέσμα, που ολοκληρώνεται, βάζει στην τελική ευθεία την υπόθεση του Λαουτάρο Ρινάλντι.

Το μπακ απ του Μάρκους Μπεργκ φαίνεται πως έχει βρει στην Αργεντινή ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, έχει έρθει σε επαφές με τον Λαουτάρο Ρινάλντι και δείχνει να τον έχει πείσει να έρθει στην Ελλάδα και στους «πράσινους».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», o Ρινάλντι, είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ζιλμπέρτο και φαίνεται να υπάρχει καταρχήν συμφωνία για 3 χρόνια με απολαβές 300.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μεταγραφή αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σημείο όπου γίνεται διαπραγμάτευση με το γραφείο μάνατζερ και την τράπεζα που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος επιθετικός, έχει μείνει ελεύθερος από την Αρχεντίνος, απορρίπτοντας την πρόταση που του είχε γίνει για ανανέωση της συνεργασίας. Όπως αναφέρει η «Goal», έχει βρεθεί στο στόχαστρο και των Ακχισάρ, Τραμπζονσπόρ, Λα Κορούνια και Μπόκα Τζούνιορ, αλλά έχει πειστεί από το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και είναι έτοιμος να υπογράψει στους «πράσινους».

Best of internet