Προχωράει και για Ρινάλντι

Προχωράει και για Ρινάλντι

Gazzetta team
Προχωράει και για Ρινάλντι

bet365

Ο Παναθηναϊκός μετά και την μεταγραφή του Λεντέσμα, που ολοκληρώνεται, βάζει στην τελική ευθεία την υπόθεση του Λαουτάρο Ρινάλντι.

Το μπακ απ του Μάρκους Μπεργκ φαίνεται πως έχει βρει στην Αργεντινή ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, έχει έρθει σε επαφές με τον Λαουτάρο Ρινάλντι και δείχνει να τον έχει πείσει να έρθει στην Ελλάδα και στους «πράσινους».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», o Ρινάλντι, είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ζιλμπέρτο και φαίνεται να υπάρχει καταρχήν συμφωνία για 3 χρόνια με απολαβές 300.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μεταγραφή αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σημείο όπου γίνεται διαπραγμάτευση με το γραφείο μάνατζερ και την τράπεζα που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος επιθετικός, έχει μείνει ελεύθερος από την Αρχεντίνος, απορρίπτοντας την πρόταση που του είχε γίνει για ανανέωση της συνεργασίας. Όπως αναφέρει η «Goal», έχει βρεθεί στο στόχαστρο και των Ακχισάρ, Τραμπζονσπόρ, Λα Κορούνια και Μπόκα Τζούνιορ, αλλά έχει πειστεί από το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και είναι έτοιμος να υπογράψει στους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα