Μάνατζερ Μπελκαρουί: «Υπογράψαμε προσύμφωνο με ΑΕΚ»

Μάνατζερ Μπελκαρουί: «Υπογράψαμε προσύμφωνο με ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μάνατζερ Μπελκαρουί: «Υπογράψαμε προσύμφωνο με ΑΕΚ»

bet365

Ο μάνατζερ του Χισάμ Μπελκαρουί υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι υπάρχει υπογεγραμμένο προσύμφωνο με την ΑΕΚ.

Η Ενωση θέλει παίκτη για το κέντρο της άμυνας και ένα από τα ονόματα που παίζουν, είναι αυτό του Αλγερινού Χισάμ Μπελκαρουί. Ο μάνατζερ του, Κιμ Ριμπέιρο, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και σύμφωνα με τις δηλώσεις του, υπάρχει ήδη η υπογραφή σε προσύμφωνο με την ΑΕΚ.

«Είμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις, όμως μπορώ να πω πως θα τελειώσουμε τις επόμενες ώρες. Είναι αλήθεια πως έχουμε συμφωνήσει σε αρκετά σημεία και απομένει μόνο η υπογραφή των δυο πλευρών. Μπορείτε ωστόσο να πείτε ότι έχει αποκτηθεί ο παίκτης από την ΑΕΚ και περιμένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες που σχετίζονται με τη μεταγραφή. Επί του παρόντος, ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ», είπε αρχικά ο Ριμπέιρο, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους ο Μπελκαρουί επιλέγει τους Κιτρινόμαυρουης: «Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, έχει συνηθίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Διαθέτει εγκαταστάσεις αντάξιες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Είναι σαφές ότι το ελληνικό πρωτάθλημα θα επιτρέψει στον Μπελκαρουί να προχωρήσει και θα τον βοηθήσει αγωνιστικά και για την Εθνική Αλγερίας. Για τον παίκτη ενδιαφέρον έδειξε και η Μποαβίστα, αλλά και ομάδες από τη Γαλλία, όμως ο ίδιος ήθελε το Europa League, είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση γι’ αυτόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα