Νίκη στα πέναλτι για... Αραβίδηδες! (vids)

Νίκη στα πέναλτι για... Αραβίδηδες! (vids)

Γιώργος Τσακίρης
Νίκη στα πέναλτι για... Αραβίδηδες! (vids)

bet365

Δίτερμα μεταξύ της ομάδας του Μάνταλου και του Αραβίδη με το σκορ στο 2-2 και να ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι, γκολ, δοκάρια, πέναλτι όλα στο gtv...

Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης της ΑΕΚ στο Κιέλτσε της Πολωνίας ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ένα δίτερμα μεταξύ των ομάδων των δύο αρχηγών Αραβίδη και Μάνταλου με το σκορ να τελειώνει στο 2-2 χάρη στα τέρματα των Πέκχαρτ (2) για την ομάδα του Μάνταλου και τους Μπαρμπόσα και Μπακάκη να σκοράρουν για την ομάδα Αραβίδη.

Η χάιλαιτ φάση του διπλού ήταν το γυριστό του Μπακασέτα που σταμάτησε στο δοκάρι και δεν χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Μανταλου.

Εκεί οι... Αραβίδηδες έκαναν πάρτι και επικράτησαν όπως θα δείτε στο βίντεο με όλα τα χτυπήματα με 10-5...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντίας έκανε χαλαρό πρόγραμμα εκγύμνασης και υπολογίζεται σε 15 με 20 ημέρες να είναι απόλυτα έτοιμος για φουλ ρυθμό προπονήσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πλατελλας ενώ την προπόνηση είδαν εννοείται οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς, Δημητριάδης και Μπαρτόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα