Μπακάκης... ακριβείας και "μπύρας"! (vids)

Μπακάκης... ακριβείας και "μπύρας"! (vids)

Μπακάκης... ακριβείας και "μπύρας"! (vids)

Ασκήσεις τεχνικής και...τελειότητας με μπάλα, κέφι, ατάκες θανάτου και πολλή δουλειά σε όλα σε μια πρωτοτυπία του Κετσπάγια.

Μια άσκηση με δέκα σταθμούς - στάσεις που αφορούσε τη δουλειά στην άριστη τεχνική και την ακρίβεια αφού όφειλαν να βρουν ποτέ το δοκάρι, πότε να σκοράρουν με απ ευθείας εκτέλεση κόρνερ (όλοι εκεί κόλλησαν αρκετή ώρα), να βρουν κώνους, μικρά τέρματα και να σκοράρουν σε συγκεκριμένο σημείο ανάμεσα σε κώνους...

Πολύ μεγάλος βαθμός δυσκολίας με τους Κιτρινόμαυρους όταν δεν έβρισκαν στόχο να είναι υποχρεωμένοι να τρέχουν να πάρουν την μπάλα όσο μακριά κι αν την είχαν στείλει, όπως γίνεται κατανοητό να γράφουν ταυτόχρονα πολλά χιλιόμετρα.

Μεγάλος νικητής ο Μπακάκης ο οποίος τελείωσε πρώτος δύο φορές και τους δέκα σταθμούς και φυσικά οι ατάκες... θανάτου ήταν όλα τα λεφτά. 

"Πρώτος Μπακάκη κερνάς μπύρες", ενώ χειροκροτήθηκε από όλη την ομάδα.  

Ο Κετσπάγια δεν σταμάτησε να ενθαρρύνει αλλά και να πειράζει τους παίκτες του με κορυφαία ατάκα σε ένα κακό τελείωμα του Πέκχαρτ την εξής: "Ωχ μάνα μου, μάνα μου"!

Μακράν πάντως η καλύτερη ειπώθηκε από τον Μπαρμπόσα στον Τζανετόπουλο που είχε μείνει τελευταίος και του φώναξε: "Αντεεεεε Τζανέ, σε μια ώρα Πορτογαλία τελικό ρεεεεε"!

Best of internet