Τα είπαν στο twitter ΠΑΟΚ και Μπριζ!

Τα είπαν στο twitter ΠΑΟΚ και Μπριζ!

ΠΑΟΚ και Μπριζ... μίλησαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τα είπαν και στο twitter μέσω των λογαριασμό τους!

Τα είπαν στο twitter ΠΑΟΚ και Μπριζ!

Στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 την Μπριζ, όμως οι δύο ομάδες τα είπαν και στο twitter! Αυτό έγινε μέσω των λογαριασμών τους τόσο πριν από τη σέντρα του ματς, όσο και στο ημίχρονο. Ο διάλογος ξεκίνησε από τους Βέλγους και θύμισε περισσότερο ομιλία δύο οπαδών στο γήπεδο!

«Δύο φορές 1-1, πόσα γκολ νομίζετε θα δούμε σήμερα», ήταν το πρώτο ποστ της Μπριζ για να έρθει η απάντηση από τον «Δικέφαλο» του Βορρά. «Δεν έχει σημασία, ας παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο», ήταν αυτή, με τους δύο συλλόγους να... ανανεώνουν το ραντεβού τους για το ημίχρονο!

Τότε ήρθε ξανά το πρώτο ποστ από την Μπριζ. «Εμείς απολαύσαμε το πρώτο ημίχρονο, ακόμα και χωρίς γκολ! Εσείς;», έγραψαν οι Βέλγοι για να απαντήσουν οι Θεσσαλονικείς. «Ήταν ωραίο, πάμε για το δεύτερο!» για να προστεθεί ένα ακόμα.

«Καλό παιχνίδι από τακτικής και επιθετικής πλευράς. Ας παρακολουθήσουμε το δεύτερο ημίχρονο». Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε αυτή η ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία θα μπορούσε να γίνει άνετα μεταξύ δύο φιλάθλων στο γήπεδο στα παλιά τα χρόνια διότι τώρα κάθε φράση περιέχει και... μπινελίκια.

 

 

 

 

 

Best of internet