Αποθέωση για Βλάνταν Ιβιτς (pics &vid)

Αποθέωση για Βλάνταν Ιβιτς (pics &vid)

Αποθέωση για Βλάνταν Ιβιτς (pics &vid)

bet365

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των ΠΑΟΚτσήδων προς το πρόσωπο του Βλάνταν Ίβιτς είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή… ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Άλλο να το λες κι άλλο να το βλέπεις… Πριν από το φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ, αλλά κυρίως μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ γνώρισε την αποθέωση από το σύνολο των φίλων του «Δικεφάλου», που ταξίδεψαν από πολλά μέρη της Γερμανίας και βρέθηκαν στο Γκάρντερεν της Ολλανδίας.

Η εκτίμηση του κόσμου προς τον 39χρονο τεχνικό του «Δικεφάλου» είναι δεδομένη, αλλά εκφράστηκε με συνθήματα υπέρ του και δεκάδες φωτογραφίες.

Δεν είναι υπερβολή, αλλά όλοι μα όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες, ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του, να τον αγκαλιάσουν, να του χτυπήσουν την πλάτη και να του πουν «προχώρα, εμείς είμαστε μαζί σου», «σε πιστεύουμε, Βλάνταν».

Κι ο Ίβιτς δεν χάλασε κανενός το χατίρι. Βγήκε με όλους όσοι του ζήτησαν μια φωτογραφία, αγκάλιασε τα μικρά παιδιά με τις ασπρόμαυρες φανέλες, που μπορεί να μην γνωρίζουν πολλά από μπάλα, αλλά αντιλαμβάνονται το όλο κλίμα στήριξης προς το πρόσωπο του Σέρβου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα