Κετσπάγια: «Να τα βάζει»!

Κετσπάγια: «Να τα βάζει»!

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Να τα βάζει»!

bet365

Για το θέμα του επιθετικού μίλησε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το φιλικό με την Κορόνα Κιέλτσε, τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει το στυλ αλλά το να τα βάζει.

Οι Κιτρινόμαυροι, στο δεύτερο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, είχαν πολύ καλή παρουσία και ο προπονητής είχε κάθε λόγο για να χαμογελάει μετά την λήξη σε ό,τι αφορά την απόδοση. Θα χαμογελάσει περισσότερο, όμως, αν έρθουν και οι παίκτες που πρέπει και ειδικά ο επιθετικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κετσπάγια.

«Το καλό είναι ότι οι παίκτες είχαν όρεξη και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Έγιναν πολλές αλλαγές και αυτό που με ευχαριστεί είναι που κρατήσαμε τη μπάλα. Δεν την χάναμε εύκολα. Σίγουρα θα συναντήσουμε καλύτερους αντιπάλους, ειδικά στην Ευρώπη, αλλά η Κορόνα είναι ομάδα που είναι έτοιμη ξεκινάει το πρωτάθλημά της. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και σίγουρα ήμασταν πάρα πολύ βελτιωμένοι από το πρώτο παιχνίδι»

Για την έλλειψη φορ: «Είπαμε πολλές φορές. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να γίνει και πιστεύω θα γίνει. Τώρα αν γίνει γρήγορα ή αργά είναι άλλο πράγμα. Το θέμα είναι να δουλεύουμε σωστά με αυτούς που έχουμε τώρα για τα πρώτα ματς της Ευρώπης. Τώρα ό,τι και να λέμε δεν θα αλλάξει τίποτα. Είπαμε πως αυτή δεν είναι και η καλύτερη στιγμή. Αν θες να φέρεις έναν καλό ποδοσφαιριστή, αυτός περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή. Δεν κλείνει δυο μήνες πριν την πόρτα σε άλλες ομάδες. Δουλεύουν οι άνθρωποι, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν… Για μας σημαντικό είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το φιλικό, κόντρα σε μια ομάδα που είναι έτοιμη. Εμείς είχαμε καλή λειτουργία και αμυντικά και επιθετικά. Αυτό που θέλω εγώ είναι να βλέπω στον αγωνιστικό χώρο… ΟΜΑΔΑ. Όχι να βασίζεται σε 1-2 παίκτες. Και πιστεύω αυτό δείξαμε σήμερα».

Για τον Μπακασέτα: «Τον δοκιμάσαμε και στην επίθεση και αριστερά και πίσω από τον επιθετικό. Μου αρέσει να εχω παίκτες που να παίζουν σε διάφορες θέσεις».

Για τα στοιχεία που πρέπει να δουλέψει: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος επειδή παίξαμε καλά και φτιάξαμε φάσεις. Και στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν σωστό ποδόσφαιρο. Αλλάξαμε 11 παίκτες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και στα δυο ημίχρονα. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σε τρεις ημέρες. Είναι καλό να παίζουμε παιχνίδια, από το να γίνονται συνέχεια προπονήσεις».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ τελείωσε το παιχνίδι με εννέα Έλληνες στην 11άδα: «Όταν παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό για τον κόσμο να έχεις Έλληνες. Το σημερινό ποδόσφαιρο δεν είναι ποιος είναι Έλληνας ή ξένος. Δεν είναι όπως όταν παίζαμε εμείς που είχαμε πέντε ξένους μονο. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα. Άλλαξε σε όλη την Ευρώπη. Για μένα αυτό που μετράει είναι να είναι καλύτερος. Τώρα τι θα είναι Έλληνας ή ξένος δεν με ενδιαφέρει.

Για τον Ντίας: «Είχαμε μόνο μια λύση. Τώρα έχουμε δυο. Είναι νέος παίκτης αλλά δεν έχει σημασία. Όποιος αξίζει θα παίζει. Είναι μια πολύ καλή λύση. Περιμένουμε να ξεκινήσει προετοιμασία και ελπίζω να είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για το στυλ του φορ που θέλει: «Αυτός που βάζει γκολ! Δεν με ενδιαφέρει τι στυλ θα έχει, αρκεί να βάζει γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα