Ίβιτς: «Όλο και καλύτεροι» (vid)

Ίβιτς: «Όλο και καλύτεροι» (vid)

Ίβιτς: «Όλο και καλύτεροι» (vid)

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για τη νίκη επί της Μπριζ, τονίζοντας πως μέρα με την μέρα ο ΠΑΟΚ γίνεται όλο και καλύτερος. Ο Σέρβος είναι ικανοποιημένος και το δείχνει... ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ βλέπει από τους παίκτες του να κάνουν πράξη στο γήπεδο και στα φιλικά παιχνίδια πολλά από αυτά που τους ζητάει και τους μαθαίνει στις προπονήσεις. Γι' αυτό και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του.

«Παίξαμε με μια ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα στη χώρα της, που είναι πιο μπροστά από εμάς στην προετοιμασία. Είναι ένα βήμα πιο μπροστά και στην φυσική κατάσταση, κάναμε καλό παιχνίδι, υπήρχαν ευκαιρίες και για εμάς και για την Μπριζ. Είναι καλό που κερδίσαμε 2-0, είναι κάτι που χρειάζεται η ομάδα και θα συνεχίσουμε έτσι».

Για το τι κρατάει από το φιλικό: «Κρατάω την οργάνωση που είχαμε, σίγουρα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και σε αυτό το κομμάτι, τελειώνουμε τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας σε λίγο και όσο συνεχίζουμε γινόμαστε και καλύτεροι».

Για το πως πάει η προετοιμασία: «Είχαμε εύκολο πρώτο παιχνίδι, πολύ δύσκολο δεύτερο. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια προετοιμάζονται πιο γρήγορα, δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Ξέρουμε τι θέλουμε και ο καθένας δίνει το μάξιμουμ».

Για το αν έδειξε τις προθέσεις του για τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για βασικούς φέτος: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς, στο επόμενο μπορεί να ξεκινήσουν κάποιοι άλλοι, είμαστε σε προετοιμασία πρέπει να δώσουμε χρόνο σε όλους»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα