Μπέρτος: «Έκανα πολύ καλή επιλογή με Αστέρα» (vid)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΑ

Μπέρτος: «Έκανα πολύ καλή επιλογή με Αστέρα» (vid)

Μπέρτος: «Έκανα πολύ καλή επιλογή με Αστέρα» (vid)

Για την επιλογή του να φορέσει την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στο επίσημο site των Αρκάδων ο έμπειρος ακραίος μπακ, Μανώλης Μπέρτος.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και διάλεξε τον αριθμό 25 για την φανέλα του. Το συμβόλαιό του θα είναι διετές, κάτι που ανακοινώθηκε από τον Αστέρα. Ο Μανώλης Μπέρτος γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1989, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει στο ενεργητικό του 155 συμμετοχές με την Ξάνθη.
 
Μετά τις υπογραφές και την ανακοίνωση της ομάδας της Τρίπολης ο Μπέρτος έκανε την εξής δήλωση στο site του συλλόγου:
 
Ο Αστέρας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πιστεύω πως έκανα μία πολύ καλή επιλογή και ακόμα ένα βήμα στην καριέρα μου. Μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα παλιοί μου συμπαίκτες και είχα και εγώ την καλύτερη γνώμη μιας και τόσα χρόνια την έχω αντιμετωπίσει ως αντίπαλος. Πήρα την απόφαση να έρθω στον Αστέρα και νομίζω πως είναι το σωστό για την καριέρα μου.
 
Γνωρίζω πως πρόκειται για μία οργανωμένη και σοβαρή ομάδα και ήρθα για το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου αλλά και για να βοηθήσω όσο μπορώ. Αγωνίζομαι ως αμυντικός (δεξιός μπακ), αλλά μου αρέσει και το επιθετικό κομμάτι και πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του. Θέλω ο κόσμος να είναι κοντά μας και στις χαρές και στις λύπες και εμείς θα δώσουμε το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
 
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
 
2007-2008            Ξάνθη      2              
 
2008-2009            Ξάνθη      2              
 
2009-2010            Ξάνθη      7      (1)
 
2010-2011            Ξάνθη      21           
 
2011-2012            Ξάνθη      28           
 
2012-2013            Ξάνθη      20           
 
2013-2014           Ξάνθη      24          

Ο Μανώλης Μπέρτος στον ΑΣΤΕΡΑ!

Best of internet