Πόσες αλλαγές θέσεων μπορείς; (vids)

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΡΕΤΣΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ

Πόσες αλλαγές θέσεων μπορείς; (vids)

Πόσες αλλαγές θέσεων μπορείς; (vids)

Αντέχει ο Παναγιώτης Ρέτσος; Βεβαίως και αντέχει! Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε πέντε διαφορετικές θέσεις, δίχως να έχει κανένα πρόβλημα!

Ο Βίκτορ εξαρχής είχε δείξει μεγάλη διάθεση να δουλέψει με τους πιτσιρικάδες. Ο Ρέτσος στα 17 του αποτελεί πιο ιδιαίτερη περίπτωση, διότι είναι πιο μικρός απ' όλους.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος πήγε εξαιρετικά στο α' στάδιο της προετοιμασίας και συνεχίζει να κάνει το ίδιο και στο Βέλγιο. Κόντρα στην Γάνδη με την παρουσία του ως στόπερ εξέθεσε τους πιο έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού.

Στην προετοιμασία ο Βίκτορ Σάντσεθ τον έχει δοκιμάσει σε ασκήσεις ως στόπερ, ακραίο αμυντικό, πλάγιο επιθετικό αλλά και αμυντικό και κεντρικό χαφ. Σε ένα φιλικό στην Αυστρία έπαιξε ως αμυντικός χαφ, δίχως να έχει πρόβλημα. Ο Ρέτσος πραγματικά ανταποκρίνεται όπου και να χρειαστεί και δείχνει το ταλέντο του.

Όπως έχουμε γράψει ξανά σωματοδομικά έχει ακόμα... δουλειά, κάτι λογικό βάσει της ηλικίας του, ωστόσο από πλευράς τεχνικής, ταχύτητας, αντίληψης και μυαλού και το πως βλέπει γήπεδο δεν σου περνάει από το μυαλό ότι αυτό το παιδί είναι... στόπερ! Έχει σημασία τούτη την στιγμή του τι εκτιμούν στον Ολυμπιακό. Αυτό που μας έχουν μεταφέρει οι άνθρωποι της ομάδας από το α' κιόλας στάδιο είναι πως και ο Ρέτσος και ο Μανθάτης αξίζουν πολλά αλλά και πρέπει να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Και δεν είναι οι μόνοι από τις ερυθρόλευκες Ακαδημίες...

- Στην Gallery δείτε βίντεο του Ρέτσου από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ 2-0 Youth League {9/12/2015}

Κ 20 ΠΑΣ Γιάννινα Ολυμπιακός 1 3

Ρέτσος 0-1

Best of internet