Στο «ψυγείο» ο Τσιντώτας!

Στο «ψυγείο» ο Τσιντώτας!

bet365

Ανακοινώθηκε σήμερα η αποστολή του Λεβαδειακού για το Καρπενήσι, με μία ηχηρή απουσία! Αυτήν του Παναγιώτη Τσιντώτα, του τερματοφύλακα των Βοιωτών.

Η ώρα της προετοιμασίας στον Λεβαδειακό πλησιάζει, καθώς σήμερα το πρωί οι παίκτες των «πρασίνων» ενημερώθηκαν για την αποστολή που θα αναχωρήσει την Δευτέρα, 11 Ιουλίου για το Καρπενήσι.

Από αυτή, όμως, υπάρχει μία… ηχηρή απουσία που προκάλεσε μεγάλη απορία και πηγαδάκια μεταξύ των παικτών! Και αυτή δεν είναι άλλη από τον Παναγιώτη Τσιντώτα, τον ταλαντούχο τερματοφύλακα που την προηγούμενη σεζόν «έβγαλε μάτια» με την απόδοσή του και κατάφερε να αποτελέσει τον μεγάλο πρωταγωνιστή, μέχρι να αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του! Από τότε όλα άλλαξαν, καθώς πρώτα έχασε την θέση του στην ενδεκάδα και αισίως, έμεινε και εκτός προετοιμασίας!

Στο ψυγείο, δηλαδή… Όπως είναι λογικό, όταν ανακοινώθηκαν τα ονόματα της αποστολής, ειδικά οι… παλιοί του Λεβαδειακού «ψάχνονταν».

Η έκπληξη για την κίνηση αυτή ήταν μεγάλη και προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά, αφού μιλάμε για έναν από τους πιο ταλαντούχους και φερέλπιδες ποδοσφαιριστές των «Βοιωτών», που έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ομάδων με τις εμφανίσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα