Χωρίς Μπίσεσβαρ και πάλι... (pics & vids)

Χωρίς Μπίσεσβαρ και πάλι... (pics & vids)

Χωρίς Μπίσεσβαρ και πάλι... (pics & vids)

Το πρωί του Σαββάτου (9/7) ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο γήπεδο του Οστεμπερκ, ενώ το απόγευμα (19.00) υπάρχει το φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε το πρωί του Σαββάτου (9/7) ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και απλά βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο,  καθώς είναι πολύ πιο πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. 

Ο Ολλανδός θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να καλύψει το χαμένο έδαφος και ακόμη δεν είναι από πολλές απόψεις 100% έτοιμος για να μπει σε φουλ ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. 

Εκτός από τον Μπίσεσβαρ απουσίαζαν από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ο Σάχοβ (το πρόβλημα στο πέλμα τον κράτησε για τρίτη μέρα στο ξενοδοχείο για ειδικό πρόγραμμα με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας), ο Δημητριάδης (ο μικρός δεν έχει κάτι ανησυχητικό από το χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής) και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. 

Ο Ίβιτς δούλεψε μαζί με τους παίκτες σε θέματα αμυντικής τακτικής ειδικά στον τρόπο αντίδρασης της ομάδας στις στημένες φάσεις.

Best of internet